Problém se světly
15 roků 1 měsíc zpět #1
od Tomio007
Fiat Tipo 2.0 8V Granturismo-Modřenka
Problém se světly vytvořil uživatel Tomio007
Kluci mám problém se světlama. Když přepnu z parkovaček na tlumené tak mi svítí jedno světlo normálně a druhé dálkové a když pak přepnu na dálkové tak mi to jedno dálkové vypne na tlumené a zapne se druhé dálkové. Nevíte co s tím?
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 1 měsíc zpět #2
od rs
Vypada to ze na inkriminovanem svetle co chodi obracene nekdo opravoval odborne patici na zarovce. Nic jednodussiho nez prehodit inkriminovane privody mne nenapada. Teda pokud jsem spravne pochopil dotaz.
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
Odpověděl rs pro téma Re: Problém se světly
Kluci mám problém se světlama. Když přepnu z parkovaček na tlumené tak mi svítí jedno světlo normálně a druhé dálkové a když pak přepnu na dálkové tak mi to jedno dálkové vypne na tlumené a zapne se druhé dálkové. Nevíte co s tím?
Vypada to ze na inkriminovanem svetle co chodi obracene nekdo opravoval odborne patici na zarovce. Nic jednodussiho nez prehodit inkriminovane privody mne nenapada. Teda pokud jsem spravne pochopil dotaz.
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
15 roků 1 měsíc zpět #3
od michalkulistak
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Odpověděl michalkulistak pro téma světla
máš přeházené kabely na patici jednoho ze světel, zapnout tlumené a na tom co svítí špatně zkusit přehodit káblíky, mám takový dojem že to bude nějaký krajní s prostředním
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
15 roků 1 měsíc zpět #4
od Tomio007
Odpověděl Tomio007 pro téma Re: Problém se světly
Takže jste potvrdily to co jsem si myslel,už jsem myslel že to bude horší. Ale díky kluci
15 roků 1 týden zpět #5
od KAMILS
Odpověděl KAMILS pro téma Re: Problém se světly
Mal som podobný problem a nakoniec som zistil že to bolo skratom v žiarovke. Stretavacie vlakno bolo prepalene a pri prepnuti sa premostili draty pod dialkovym vlaknom. Vymena žiarovky to vyriešila.
Vygenerováno za 0.310 sekund