Zblaznila sa mi elektrika...

Více
15 roků 5 měsíců zpět #1 od minosv
Zblaznila sa mi elektrika... vytvořil uživatel minosv
Mam velky problem,prosim poradte mi....
Trosku sa mi zblaznila elektrika....Bateriu som mal vybitu,tak som ju dal nabit. Potom som ju zalozil do auta a auto islo v pohode,na druhy den som siel do auta a uz sa mi nedali otvorit ani dvere,spolujazcove dvere mi nejdu vôbec sa zasekli,nejdu otvorit ani rucne,soferove dvere otvorim v pohode a kufor,ten sa otvori a hned zamkne. Zadne dvere tam mam central odpojeny,lebo mi nefunguje. Dalsi problem je ze mi nefunguje ani truba a ak zapnem sierac v zadu ide uplne pomalicky a predne nejdu vôbec. Nejde mi ani nastartovat,jednoducho zrobi len taky tyk.

Prosim poradte mi niekto,netusim co to moze byt,a neverim ze baterka ked je aj v podstate nova a cez noc sa urcite nevybije...Ja si myslim ze tam bude nejak zrada,nejaky skrat.
Mam Fiat Tipo 1.9GTD rok.v. 1993 59kw....

Prosim poradte dakujem vopred....

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #2 od Pumpa
Odpověděl Pumpa pro téma Re: Zblaznila sa mi elektrika...
kedze hovoris ze problemy s zamykanim tak myslim si ze niaky ten motorcek v centrale nevie dostatocne zatvorit dvere a vkuse sa to snazi zavriet a taha elektrikua tym odberom s baterky ti asi do rana ju vzdy vybije... prestriekaj zamky pripadne pripadne odstroj dvere vsetko prestriekaj rozober ci nieco nieje nahodou zaseknute (zamok alebo ten motorcek centralu) ... alebo daj koberce dolu a pozri zvazky kablov ci nahodou nemas niekde poskodeny kabel od centralu pripadna niaka ta dierka v podlahe bude a niekde ti to tlaci vodu na tie kable ..... bude to podla mna len niaka mensia elektricka zavada ... pripadne niekde mas v prdeli ukostrenie prejdi vsetky ... 3 mas v motorovom priestore (pod baterkou mas jednu , druha je na startery , tretia priblizne pod pravym svetlometom) 1 mas dnu v aute (vodicova strana ked das dole plast kde mas nastavenie volantu atd tak na lavej strane mas ukostrenie palubovky ) posledna je vzadu v kufry (koberec dolu a priblizne v rovine zadneho laveho svetla mas ukostrenie)

Fiat Tipo 1.9TD Gran Turismo 1991 @ Turbo 1.5BAR

Více
15 roků 5 měsíců zpět #3 od minosv
No tak skusi to co vravis,dakujem....preve som dal aj nabit bateriu,je uplne vybita tak uvidim co sa stane potom,este raz dik....

Více
15 roků 5 měsíců zpět #4 od Pumpa
Odpověděl Pumpa pro téma Re: Zblaznila sa mi elektrika...
zatial len zrob co som pisal potom napis ako si dopadol .

Fiat Tipo 1.9TD Gran Turismo 1991 @ Turbo 1.5BAR

Více
15 roků 5 měsíců zpět #5 od zula
Odpověděl zula pro téma Re: Zblaznila sa mi elektrika...
určitě projdi ty kostry,dělají největší problémy,vyčistit a stříknout nějakým olejem

Live to ride
Tipo 1,6dohc 66kw,dgt-bývalý mazel
Brava 1,6 16v

Více
15 roků 5 měsíců zpět #6 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: Zblaznila sa mi elektrika...
zkus na chvíli vyhodit pojistku č18 20A s obrázkem dveří, budeš sice na chvíli zavírat dveře manuálně ale tím si ověříš jestli je chyba někde od pojistky do všech dveří

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 5 měsíců zpět #7 od michal_tipar
začal bych měřením odběru z baterky při vypnutém všem co lze (zavřený dveře aby nesvítila ani žárovka v interiéry a postupně odpojuj jednotlivé okruhy (pojistky) a sleduj kde to ulítá, pak jdi po vytipovaném okruhu až k pachateli, tady se poměrně konkretizuje na špatný motorek, spíš možná špatný koncák, který nevypne motorek...

Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!

Více
15 roků 5 měsíců zpět #8 od minosv
Nakoniec to bola chyba jedneho zamku (motorceka)....stale ho zamykalo odomykalo,a nakoniec ho zasekloa neslo otvorit dvere a vybilo aj baterku...takze som ho musel odpojit,kedze novy nemam,a tento neviem ako rozobrat...prosim ak viete niekto ako sa rozobera poradte prosim dakujem vopred

Více
15 roků 5 měsíců zpět #9 od jipaf

Nakoniec to bola chyba jedneho zamku (motorceka)....stale ho zamykalo odomykalo,a nakoniec ho zasekloa neslo otvorit dvere a vybilo aj baterku...takze som ho musel odpojit,kedze novy nemam,a tento neviem ako rozobrat...prosim ak viete niekto ako sa rozobera poradte prosim dakujem vopred

osobně než to rozebírat, raději to odpojím a na nějakou dobu než si seženu jiný, bych ty dveře zajišťoval ručně,.... montuješ, demontuješ, rozebíráš, skládáš,... výsledek je vždy nejistý, né vždy jde všechno opravit..

Více
15 roků 5 měsíců zpět #10 od minosv
No to ano to mas pravdu,je lepsie zohnat nvy momentalne to mam tak ze otvaram dvere rucne, a tento zamok ( motorcek) som zhanal,ale nemozem ho akosi nikde zohnat,je s tym trosku problem :(

Více
15 roků 5 měsíců zpět #11 od jipaf
1- neuvedl jsi které to jsou ty dveře
2- je tady sekce BAZAR a tam najdeš různé - prodejce - kteří by ti to mohli za rozumnou cenu spustit

Vygenerováno za 0.070 sekund