Dobíjení

Fiat Tipo 2.0 8V Granturismo-Modřenka
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Podle kontrolky máš asi ABS, tak jestli to není něco s tím (já ho nemám, tak nevím)
Fiat Tipo 1.6 DOHC (149C2046)
předpokládám že to bude abs,to pravděpodobně u snímacího čidla,na některém kole je špatný nebo upadlý drátek

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
auto ve smyku,já mám jako uzávěrku dyferenciálu(samosvorný dyferák-vypínatelný),ale to nebude si ten problem.
předpokládám že to bude abs,to pravděpodobně u snímacího čidla,na některém kole je špatný nebo upadlý drátek
Ano je to kontrolka ABS, ale sviti z jineho duvodu.
Rozsviti se v pripade ze napeti v palubni siti poklesne pod 10.5V. Takze bych predpokladal ze je to tim.
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
asi jo 8O toto nevím,ale kdyš vypnu pod ní knoflík,tak se mi tato kontrolka rozsvítí(v mém případě),že je vypnutý samosvor.jinak je automatisky vždy zapnutý.
auto ve smyku,já mám jako uzávěrku dyferenciálu(samosvorný dyferák-vypínatelný),ale to nebude si ten problem.
Ano je to kontrolka ABS, ale sviti z jineho duvodu.
Rozsviti se v pripade ze napeti v palubni siti poklesne pod 10.5V. Takze bych predpokladal ze je to tim.
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží
- Nismowill
ale spíš to bude něco jiného..musíš zkusit od toho nejjednodušího a nejpravděpodobnějšího...

A kde to mám přesně hledat tu hadici?
bych to viděl na čidlo na vačkový hřídeli co je rozdělovač to mě vypeklo na tomhle motoru už dvakrát anebo čidlo klikovky stačí když je skříplej drát chce to proměřit od konektoru
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží