Osvětlení panelu topení.

Více
14 roků 10 měsíců zpět #1 od L.Jerie
Osvětlení panelu topení. vytvořil uživatel L.Jerie
Zdravím.Přestaly mě svítit dvě žárovičky na panelu topení.Žárovičky jsou ok,pojistky taky.Proud tam nejde.

Tipo 1,7 s motorem 1,9 Tempra, předělaný do benzín kastle už není, ale zůstal Fiat Panda1,1.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 10 měsíců zpět #2 od Michael!!!
tak jestli tam nejde proud tak musíš jít po kabelech až do vipínače a jestli to nebude tím tak jíát dál bud třeba bude někdě špatný kontatk nebo bude v háji kabel:)

Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!

Více
14 roků 10 měsíců zpět #3 od Charles
Panel ventilace je celej osvětlenej jen těmi dvěmi žárovičkami a ty jsou připojené na takový konektor, ale k němu se jen tak nedostaneš, to musíš sundat to oplastování a to zmanemá, sundat kastlík, sundat plast pod volantem a rozdělat zase celé to topení. Mě taky zlobilo, občas to svítilo, jindy ne, někdy pomohl jemný poklep, ale pak už nic a tak jsem to musel rozebrat, abych se dostal na ten konektor. Ono se to v něm rozdvojuje a jde to myslim na podsvícení zapalovače...pokud to neni tam, tak se někde uklepal kabel

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
14 roků 10 měsíců zpět #4 od L.Jerie
Jo díky, štve mě, že to musím zas rozebrat. Je to fakt nepříjemný pořád rozsvicovat lampičku, abych se podíval na topení :-( .

Tipo 1,7 s motorem 1,9 Tempra, předělaný do benzín kastle už není, ale zůstal Fiat Panda1,1.

• jumbo
13 roků 4 měsíců zpět #5 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Osvětlení panelu topení.
Taky mi to nesvití. Rozpojil jsem konektor, ale není tam žádné napětí, přitom když jsem to měřil ohmicky, tak mi to ukazuje uzavřený okruh.
Podle chytré knihy jsem taky na nic nepřišel. Zapalovač funguje. Umí mi někdo poradit?:(

• jumbo
13 roků 4 měsíců zpět #6 od jumbo

Michael!!! napsal: tak jestli tam nejde proud tak musíš jít po kabelech až do vipínače a jestli to nebude tím tak jíát dál bud třeba bude někdě špatný kontatk nebo bude v háji kabel:)

Jaký vypínač myslel?

Více
13 roků 3 měsíců zpět #7 od Pavlííík :D
Nejsem sice žádnej expert ale topení se ti rozsvítí jakmile zapneš světla tak jestli nemysel ten vypínač na světla..Nevím osobně jak funguje jestli to je zvlášť na světla a pak na zbytek ale podle mě to bude všechno v jednom takže pokud se ti orzsvítěj světla vypínačem to asi nebude..;)

• jumbo
13 roků 3 měsíců zpět #8 od jumbo
To máš pravdu. Už mi to došlo. On myslel přepínač na světla.:P

• jumbo
13 roků 3 měsíců zpět #9 od jumbo
Závada je odstraněna. Byli vypálené obě dvě žárovičky. A rozebrání panelu ventilace mi trvalo asi 5 minut. U Tempry je to řešené jinak než u Tipa.

Vygenerováno za 0.362 sekund