Startovací loterie - Fiat Tipo r.v.1990
i kontakty ve víku rozdělovače i u palivového čerpadla). Nevím kde dál hledat. Podezření je na spínací relé k palivovému čerpadlu. To však nemohu sehnat ? Mohu se ale mýlit.
Díky předem za radu .
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
- jumbo
Nejsem velký odborník na Fiaty a auta vůbec., mám ho přes měsíc, ale tohle jsem u žádného auta nezažil.
co takhle očistit kontakty na zásuvce řídící jednotky,a vůbec zkontrolovat,stav kontaktů na el.instalaci,oxidace vodičú je svinstvoStaruju, tedy jak kdy. Ukázalo se že byla spálená řídící jednotka nedávalo to pokyn ke startu. Po odstranění závady to celkem fungovalo, až na to že druhý den odpoledne po 4 hodinách stání, už to zase jen škrtlo, chcíplo a nic. Ani čerpadlo nebylo slyšet. Pak asi po 10 minutách zase slyšet bylo a motor naskočil. To se opakovalo i druhý den. Brzy ráno v mrazu ani ťuk, čerpadlo se nehlo. Po jedenácté hodině asi po pátém otočení klíčku náhle naběhlo a nastartovalo se. Tak jsem vyměnil baterku za starší říve dobitou, novou dobil, neb v mrazech dotala zabrat. Ale i na starší auto chytlo. A pak po 24 hodách stání venku zase, byť čerpadlo slyšet při prvním pokusu bylo, ani škrt, a pak už ani čerpadlo. Baterka ale točila byť ne naplno. Možná mrazy. Možná baterka, nebo ještě něco jiného, nevím. Zkusím vrátit dobitou novou baterii, ale je otázka jak to bude dál fungovat. Copak Fiat je v mrazech nepoužitelný ?
Nejsem velký odborník na Fiaty a auta vůbec., mám ho přes měsíc, ale tohle jsem u žádného auta nezažil.
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
- jumbo