čidlo
15 roků 1 měsíc zpět #2
od logostarr
Fiat Tipo 1.4ie r.1989
Fiat Tipo 1.4ie r.1989
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Méně
Více
15 roků 1 měsíc zpět #3
od Michael!!!
Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!
Odpověděl Michael!!! pro téma Re: čidlo
to by mě taky zajmalo tohle taky nevím co je!!!

Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!
15 roků 1 měsíc zpět #4
od Předseda
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
A nespíná to druhou rychlost větráku?
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
- vilímek petr
15 roků 1 měsíc zpět #7
od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: čidlo
Zajímavé že toto čidlo na svém motoru nemám,mám jen na teplotu vody,vedle nic není.Proč?
15 roků 1 měsíc zpět #8
od logostarr
Fiat Tipo 1.4ie r.1989
teraz som ho bol premerat a je rozpojene, takze zrejme funguje, vcera som ho meral pri teplom motore a bolo spojene.
moj problem je asi taky ze mi motor zhasina, a to pri jazde vtedy ak teplota dosiahne 90°C a potom trocha klesne a auto nenaskoci ani na rychlost, a ak pridem so zohriatym autom na dvor, necham ho bezat, znova sa zohreje na 90 a potom spusti ventilator, trocha sa zacne ochladzovat a auto zhasne, potom ho mam problem natocit, ale zrhruba za 2-4 min chytne, neviem ci to nieje aj benzinom, ale na danej pumpe som uz ten benzin tankoval a neboli problemy, cidlo teploty vody som menil, snimac otacok mam tiez vymeneny, kostry som ocistil, zacal mi zhasinat pred tyzdnom v nedelu
moj problem je asi taky ze mi motor zhasina, a to pri jazde vtedy ak teplota dosiahne 90°C a potom trocha klesne a auto nenaskoci ani na rychlost, a ak pridem so zohriatym autom na dvor, necham ho bezat, znova sa zohreje na 90 a potom spusti ventilator, trocha sa zacne ochladzovat a auto zhasne, potom ho mam problem natocit, ale zrhruba za 2-4 min chytne, neviem ci to nieje aj benzinom, ale na danej pumpe som uz ten benzin tankoval a neboli problemy, cidlo teploty vody som menil, snimac otacok mam tiez vymeneny, kostry som ocistil, zacal mi zhasinat pred tyzdnom v nedelu
Fiat Tipo 1.4ie r.1989
15 roků 1 měsíc zpět #9
od majster
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
ake mas otacky volnobehu? treba ich nastavit podla predpisu, zhasinanie na volnobehu moze byt aj od odpojovaca volnobehu, mozu to robit aj nespolahlive kontakty, musi sa to hladat meranim.
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
- vilímek petr
15 roků 1 měsíc zpět #10
od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: čidlo
No ale 1.4ie si nastavuje otáčky sama podle řj,ne?Lépe řečeno řj si je nastavuje sama podlé čidel.
15 roků 1 měsíc zpět #11
od logostarr
Fiat Tipo 1.4ie r.1989
ked idem z kopca na rychlosti bez plynu, tak auto nezdochne ale ako keby mu dosiel benzin strati vykon, a akonahle stlacim spojku tak hned zdochne,
otacky by mali byt ok, podla otackomera mi ukazuje 1000ot, ale to mam len dorobeny otackomer, myslim ze ukazuje o 100 viac, tie iste otacky som mal aj ked bolo auto ok
otacky by mali byt ok, podla otackomera mi ukazuje 1000ot, ale to mam len dorobeny otackomer, myslim ze ukazuje o 100 viac, tie iste otacky som mal aj ked bolo auto ok
Fiat Tipo 1.4ie r.1989
15 roků 1 měsíc zpět #13
od Funman
A nebo kontakty na plováku snímání výšky hladiny brzdovky (jsou nahoře na nádobce). Může tam být špatný kontakt.
Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522
Ta kontrolka také signalizuje množství brzdovky, tak si zkontroluj její množství.ahoj mam problem s parkovaci brzdou kdyz ji dam dolu tak se zhasne kontrolka ale jakmile najedu na neru nebo do zatacky zacne mi kontrolka svitit nebo blikat muze to byt cidlem??
A nebo kontakty na plováku snímání výšky hladiny brzdovky (jsou nahoře na nádobce). Může tam být špatný kontakt.
Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522
Vygenerováno za 0.086 sekund