Zblazněná DIGI Palubka..

Více
14 roků 9 měsíců zpět #1 od jefrisko
Zblazněná DIGI Palubka.. vytvořil uživatel jefrisko
Čaute potřeboval bych poradit.. s mym tipkem začala mi blbnout palubka... začalo to špatne ukazujicim palivomerem mam (digi) dnes mi zase teplota motor vyskočila na 130 pritom motor mnel steží 80 stupnu... no a aby toho nebylo malo... tak mi palubka zhasla uplne jediny co jelo tak signalizace svetel blinkru atd,, jak myle sem tel stahovat okno tak taky nešlo (ani u spolujezdce) a palubka divne problikavala když sem držel tlačitak na stahovani.. dojel jsem domu a palubka naskočila byli vymazany hodiny a deni kylometry a skače mi plnici tlak turba přitom nemam nastartovany poradte čim to muže byt prvni pujdu na kostru ktera je pod baterkou..!!!! palubku sem mněl onehda vyndanou a kontakty jsem přošplichaal... diky za rady!!!

Fiat Tipo 1.9Td 1990-Digy. 93000Km +02:-)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 9 měsíců zpět #2 od zula
Odpověděl zula pro téma Re: Zblazněná DIGI Palubka..
přesně tohle mi dělalo když jsem měl zaoxidovaný tištáky nebo co to je u pojistkovky.taky jsem s tím bojoval.musel jsem rozdělat pojistkovku a jsou tam na sobě jakoby naskladaný tištáky a mezi jedněma to bylo zaoxidovaný

Live to ride
Tipo 1,6dohc 66kw,dgt-bývalý mazel
Brava 1,6 16v

Více
14 roků 9 měsíců zpět #3 od jefrisko
Tak dneska... sem se na to vrhnul palubka mi v posledni chvilu už jen blikala... pročistil jsem všechny kabely specialnim sprejem.. co jsem našel hlavne kostru pod baterkou pak kabely od palubky... no a v neposledni řade jsem rozebral řidičovi dveře,,, a leknul sjme se v jakym stavu je kabelaž od stahovani nektery kabeli byli uplne vymačkany... pak vše složil a hura palubka jede.. ani mi to lip chytá!!!! jen sjem zvedavej jak to dlouho zase povali... K pojistkam sem se ani nedostal!! pokud to začne blbnout tak na ne mrknu.. kde je tam ukostřena palubka..

Více
14 roků 9 měsíců zpět #4 od zula
jo tak uvidíš,já to měl v tý pojistkovce a blblo mi to jaksi psal i s těma oknama

Live to ride
Brava 1,6 16v

Více
14 roků 9 měsíců zpět #5 od jefrisko
jj každopadně i tak diky za radu,, dneska mi to delalo vždy když sem najel na nejakej hrb!!!!!! a pak mi dokonce hral otačkomer do ritmu hudby:-D tak jsem to jel ted vyzkoušet na nerovnou rozbitou silnic a zatim ok... mimochodem kde bere udaje.. o plnicim tlaku truba palubka kde je to zapojeny nevíš? přimo u turba jsme nic neviděl..

Více
14 roků 9 měsíců zpět #6 od zula
to nevím,já měl benzín

Live to ride
Brava 1,6 16v

Více
14 roků 9 měsíců zpět #7 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: Zblazněná DIGI Palubka..

jj každopadně i tak diky za radu,, dneska mi to delalo vždy když sem najel na nejakej hrb!!!!!! a pak mi dokonce hral otačkomer do ritmu hudby:-D tak jsem to jel ted vyzkoušet na nerovnou rozbitou silnic a zatim ok... mimochodem kde bere udaje.. o plnicim tlaku truba palubka kde je to zapojeny nevíš? přimo u turba jsme nic neviděl..

je to takový váleček(z jedné strany je el.zásuvka a z druhé je podtlak.hadička) pod držákem aku.jináč zde: www.fiattipo.net/modules.php?name=News&a...=article&sid=91m

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

• jumbo
14 roků 9 měsíců zpět #8 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Zblazněná DIGI Palubka..
Mně takhle blbla digi palubka když mi umíral akumulátor. Akumulátor jsem dobil a vše v pořádku.

Vygenerováno za 1.493 sekund