Uživatelský manuál Tempra

Více
14 roků 9 měsíců zpět #1 od petrinza
Ono to nepatří přímo sem, ale stejně tak to nepasuje do ostatních témat. Taky vím, že se to tu řešilo, ale byla u toho už hodně vousatá data.. Nedá se někde sosnout uživatelský manuál na Tempru v nějakém běžnějším jazyce - čeština, němčina, angličtina ? Mám jen slaboučký dodatek na odlišnosti kombíku a 4x4 v italštině a slaboučký dodatek na odlišnosti kombíku ve verzi Marengo ( se vzduchovým pérováním na zadní nápravě ) taky v italštině... Míval jsem takový tlustý ofocený v češtině, tam zase chyběly odlišnosti kombíku, ale poslal jsem ho do světa s minulou Temprou...

Tempra SW 2.0 i.e. 4x4, Fiat Tempra SW 2.0 i.e. automat, Peugeot 205 cabrio, Škoda Octavia 62
www.fiattempra.estranky.cz

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 9 měsíců zpět #2 od sendador

Ono to nepatří přímo sem, ale stejně tak to nepasuje do ostatních témat. Taky vím, že se to tu řešilo, ale byla u toho už hodně vousatá data.. Nedá se někde sosnout uživatelský manuál na Tempru v nějakém běžnějším jazyce - čeština, němčina, angličtina ? Mám jen slaboučký dodatek na odlišnosti kombíku a 4x4 v italštině a slaboučký dodatek na odlišnosti kombíku ve verzi Marengo ( se vzduchovým pérováním na zadní nápravě ) taky v italštině... Míval jsem takový tlustý ofocený v češtině, tam zase chyběly odlišnosti kombíku, ale poslal jsem ho do světa s minulou Temprou...

Mel jsem ceskej manual, ale prodal jsem ho i s autem :(

Už je pryč: Tempra 1.6i.e., 1993
Stilo MW 1.9 JTD 115, 2005

Více
14 roků 9 měsíců zpět #3 od Michael!!!
to je škody!!!:(

Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!

Více
14 roků 9 měsíců zpět #4 od Předseda
Mám to ke stažení, viz můj příspěvek tady:

www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...iewtopic&t=11220

Možná by ho nějaký admin mohl trochu vypíchnout.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
14 roků 9 měsíců zpět #5 od petrinza
Jo, tenhle odkaz jsem registroval.. Na "Jak na to" jsem koukal i v knihkupectví.. Cena té knížky mi přišla naprosto neadekvátní v porovnání s množstvím informací, které by se týkaly mého auta. . mmch, chci se někdy podívat, v jakým to vyšlo nákladu - mají to všude už hodně dlouho.. Mě vyšla knížka v nákladu 5500 ks, už konečně prakticky zmizla z regálů, bude to skoro tři roky co vyšla a už jsem z toho byl docela nervózní...
Ale mě by zajímala spíš ta uživatelská příručka, co se prodává s každým novým autem.. "Když chceš použít tohle, zmáčni tamten čudlík, ale nesmíš ho mačkat moc dlouho" a tak...

Tempra SW 2.0 i.e. 4x4, Fiat Tempra SW 2.0 i.e. automat, Peugeot 205 cabrio, Škoda Octavia 62

Více
14 roků 9 měsíců zpět #6 od sendador
Jeste me napadlo, zkus napsat SZ drakarovi. Ted tu moji Tempru likviduje, takze jak manual, tak i Jak na to (oboji jsem mu k autu dal) mu asi uz k nicemu nebude.

Více
14 roků 9 měsíců zpět #7 od BlackJack
Originální uživatelský manuál mám, jak v italštině tak v češtině (česká verze je však dost osekaná). S úspěchem občas něco nafotím a hodím zde na fórum, ale o 4x4 ani zmínka. Navíc se jedná jen o Tipo o modelech 1.1, 1.4, 1.6. 1,7D, 1.9TD. Já tedy asi nepomůžu :?

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
14 roků 9 měsíců zpět #8 od Michael!!!

Originální uživatelský manuál mám, jak v italštině tak v češtině (česká verze je však dost osekaná). S úspěchem občas něco nafotím a hodím zde na fórum, ale o 4x4 ani zmínka. Navíc se jedná jen o Tipo o modelech 1.1, 1.4, 1.6. 1,7D, 1.9TD. Já tedy asi nepomůžu :?

Určitě to sem hod!!!:)

Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!

Více
14 roků 9 měsíců zpět #9 od Předseda
já mám manuál na Tempru v němčině, ale teda nevím, kdy se dostanu k nějakýmu naskenování. Je to docela dost tlustý :-/

Více
14 roků 9 měsíců zpět #10 od sendador

já mám manuál na Tempru v němčině, ale teda nevím, kdy se dostanu k nějakýmu naskenování. Je to docela dost tlustý :-/

Tak to ten ceskej byl asi nejakej oholenej. Byla to takova brozura kolem 50 stran, format A5 na sirku

Více
14 roků 8 měsíců zpět #11 od Rambo79
Odpověděl Rambo79 pro téma Alespoň v němčině
Zkusíte tedy naskenovat uživatelský návot v němčině?
S němčinou se poperu.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12 od petrinza
jj, němčina lepší než italština...

Více
14 roků 8 měsíců zpět #13 od sendador

jj, němčina lepší než italština...

Pro me je to prast jak uhod. Jak to neni anglicky, tak jsem v pytli :wink:

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14 od Rambo79
Nevadí jaký jazyk.
Sehnal sem jen španělský na nové Tempry a to mi je stejně na nic.
Uvítám jakýkoliv jazyk.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #15 od Předseda
Kluci já to naskenuju, ale dejte mi trochu času, nemám moc přístup ke skeneru.

Vygenerováno za 0.512 sekund