Antena
Fiat Tipo 1.4 i.e. AGT, r.v. 1991, najeto přes 145 tis.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
Fiat Tipo 1.4 i.e. AGT, r.v. 1991, najeto přes 145 tis.
Osobně jsem pro jakoukoli prutovou anténu délky asi 60 cm umístěnou v původním místě, t.j. v přední části střechy.
Tipo 1,4 iE, najeto
235 000 km
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
Nezáleží jestli rušivý signál leží v pásmu příjmače, důležité je že "nadbytek" signálů zesílených předzesilovačem má za následek přivírání vstupního obvodu přijímače a tím daleko horší citlivost Já jsem koupil novou antenu s předzesilovačem a připojil do zadu na střechu, stáhnul kabel B-spoupkem (nechtělo se mi kuchat plasty na A-sloupku), když jsem to připojil před garáží, tak jsem slyšel i trávu růst, než jsem nastartoval motor, pak jsem neslyšel ani nejsilnější stanice pořádně, vyřešil to filtr napájení před rádio a mám klid, hraje to jak praha1. Taky ale záleží co je tam za rádio, já mám Clariona, myslím, že je to docela slušné autorádio, jinak nejlepší tunery mají prej Sony...ten zesilovač v té anténě zesiluje všechny signály, ale pochybuju že něco v autě vyzařuje signál 88 až 107 MHz, takže to nemuže nic rušit. rušenej muže bejt tak maximálně zesilovač v rádiu, ten zesiluje úplně všechno. když není před rádiem filtr tak jde slyšet v reprákách pískání které mění frekvenci podle otáček motoru.
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Já ji dotahoval ale je to už dva roky a kdybys mě podříznul tak ti nepovím jak. Pamatuju si jenom že jsem si myslel že se z toho. :wc2:no já sice anténu mám a to i na orig.místě, ale nějak už tam špatně drží a mám pro to horší signál. no rádio stejně moc neposlouchám. Fakt je ten že sem se na to koukal jak ji dotáhnout a připadalo mi že je nadlickej úkol se na tu matku dostat.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
P.S. Ze by se mi cca pred rokem menene kabely v 5dverich prodrely a zpusobovaly ruseni signalu?
No já se na to asi krasně vyseru, protože mi dneska přestal hrát na rádiu tuner. Tak už mě žádná anténa nebolíJá ji dotahoval ale je to už dva roky a kdybys mě podříznul tak ti nepovím jak. Pamatuju si jenom že jsem si myslel že se z toho. :wc2:no já sice anténu mám a to i na orig.místě, ale nějak už tam špatně drží a mám pro to horší signál. no rádio stejně moc neposlouchám. Fakt je ten že sem se na to koukal jak ji dotáhnout a připadalo mi že je nadlickej úkol se na tu matku dostat.
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
Nie nadarmo sa hovori, ze najlepsi zosilnovac signalu je pasivna antena, cize jej zisk.
Fiat Croma TDid
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
jo já taky jeden čas vozil šestiprvkouvou yaginu na střeše, ale nebylo moc praktické, nevešel jsem se pod mosty
hlavne kdyz jsi nevozil sestiprvkovou vaginu :rock: :total:
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT