Antena
Méně
Více
18 roků 7 měsíců zpět #16
od michal_tipar
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Antena
přesně pro tohle je to určený, mám to taky zapojené do ISO konektoru a spíná mi ho rádio, navíc tam mám ještě řídící napětí koncového zeslivače pro subwoofer a šla by tam i ta anténa, ale nevím kolik toho utáhne, zesilovač neveme nic, řízení zesilovače taky ne ale motor antény netuším...
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 8 měsíců zpět #17
od fox-x
Odpověděl fox-x pro téma Re: Antena
dnes jsem byl v mycce a kdyz jel kartac strechy od kufru dopredu ulomil me antenu. nenasel by nekdo v garazi? nebo nevite kde ji koupit?
17 roků 8 měsíců zpět #18
od Pavel
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
Odpověděl Pavel pro téma Re: Antena
No tak anténa by asi nebyl problém, ale mě se ji u Tempry nikdy nepodařilo vyndat ani...
my car:
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
17 roků 8 měsíců zpět #19
od fox-x
ja vetsinou jezdim k myckam kde auto projede a kartace jdou jednim smerem dozadu. antena to vzdy prezila. ted prvne jsem byl s tipkem u mycky kde kartace projedou nekolikrat obema smery. tusil jsem ze se to muze stat, takze jsem se snazil antenu vyndat. ale neslo to. mozna snad jedine vytocit matku (je tam asi osmicka) v uchytu, ale do toho se mi nechtelo...
No tak anténa by asi nebyl problém, ale mě se ji u Tempry nikdy nepodařilo vyndat ani...
ja vetsinou jezdim k myckam kde auto projede a kartace jdou jednim smerem dozadu. antena to vzdy prezila. ted prvne jsem byl s tipkem u mycky kde kartace projedou nekolikrat obema smery. tusil jsem ze se to muze stat, takze jsem se snazil antenu vyndat. ale neslo to. mozna snad jedine vytocit matku (je tam asi osmicka) v uchytu, ale do toho se mi nechtelo...
17 roků 8 měsíců zpět #20
od paldous
Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988
Odpověděl paldous pro téma Re: Antena
ja sem kupoval nahradni antenu za 110 Sk, puvodni mi uletela kdyz jsem predjizdel kamion, uz tam drzela jen silou vule, utrhl se prut ,tak jsem ten zvysek vykroutil ven a nasrouboval druhej a bylo po problemu
Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988
17 roků 8 měsíců zpět #21
od fox-x
mnojo. jenze ja ji mam ulomenou celou. v tom drzaku. jak to jen popsat. chtelo by to foto.
ja sem kupoval nahradni antenu za 110 Sk, puvodni mi uletela kdyz jsem predjizdel kamion, uz tam drzela jen silou vule, utrhl se prut ,tak jsem ten zvysek vykroutil ven a nasrouboval druhej a bylo po problemu
mnojo. jenze ja ji mam ulomenou celou. v tom drzaku. jak to jen popsat. chtelo by to foto.
17 roků 8 měsíců zpět #22
od tommy
1.6ie 93"
Odpověděl tommy pro téma Re: Antena
Sem rad,že tohle nemusim řesit,antenu tam mam zřejme original a radio od Sony pred rokem ta nejvišši rada a hraje fakt v pohode.... :music:
1.6ie 93"
17 roků 8 měsíců zpět #23
od Pavel
my car:
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Odpověděl Pavel pro téma Re: Antena
No já tam mám taky orig. Ale jednou mi u staré Tempry začalo hrát špatně rádio tak sem se na ni snažil dostat abych ji dotáhnu a nevím jak je to u Tipka ale u Tempry se mi to prostě npodařilo se na ni dostat, bych asi musel rozebrat celou střechu . Fakt je že rádio stejně neposlouchám hudby mám na vypalování víc než mají v rádiu
my car:
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
17 roků 8 měsíců zpět #24
od MichalW
Odpověděl MichalW pro téma Re: Antena
Závit by měl být už ve střeše. Zkus na tom zbytku antény najít nějakou krytku nebo něco, pod tím by měl být šroub, kterým je anténa přišroubovaná ke střeše.
Vygenerováno za 0.451 sekund