Ukazatel stavu paliva, plovák

Více
14 roků 6 měsíců zpět #1 od čenda
Zkoušel jste někdo rozebrat sestavu trubky a plováku v nádrži? Ukazatel mi začal ukazovat voloviny, rafička různě poskakuje i při plné nádrži, bliká kontrolka atp. Chyba tentokrát asi nebude v kostře, protože podle šématu je kostra stejná pro palivoměr a teploměr, teploměr funguje normálně. Zbývá tedy vedení nebo snímač v té trubce do nádrže.

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 6 měsíců zpět #2 od TooM-As
na rozebrání nic není , je to jen zacvakané .. je to tedy už dávno co jsem to dělal takže si moc nepomatuju postup. Jen vím se pak musí správně nasadit plovák do drážek .

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

• jumbo
14 roků 6 měsíců zpět #3 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Ukazatel stavu paliva, plovák
Opatrně až budeš vytáčet ten tubus venku. Já to dělal velkýma kombinačkama. Nasadil jsem je zhora a opatrně točil doleva. Je to na bajonet.

www.fiattipo.net/modules.php?name=News&a...e=article&sid=90

Více
14 roků 6 měsíců zpět #4 od michal_tipar

Zkoušel jste někdo rozebrat sestavu trubky a plováku v nádrži? Ukazatel mi začal ukazovat voloviny, rafička různě poskakuje i při plné nádrži, bliká kontrolka atp. Chyba tentokrát asi nebude v kostře, protože podle šématu je kostra stejná pro palivoměr a teploměr, teploměr funguje normálně. Zbývá tedy vedení nebo snímač v té trubce do nádrže.

Nikoliv, ještě jsou tam zaoxidované konektory, ty nejdřív pročisti než začneš s pakárnou rozebírání plováku...

Vygenerováno za 0.289 sekund