Starter nebo baterka?...

• jumbo
14 roků 6 měsíců zpět #16 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Starter nebo baterka?...
Odpoj startér a znovu proměř. Dotekem zkomtroluj cívku, altík,startér jestli jestli se ti něco nehřeje. To je dost velký odběr.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 6 měsíců zpět #17 od Vajcusek
Odpověděl Vajcusek pro téma Re: Starter nebo baterka?...

Odpoj startér a znovu proměř. Dotekem zkomtroluj cívku, altík,startér jestli jestli se ti něco nehřeje. To je dost velký odběr.

A to může mit takhle jen tak když je vypnutej klíćek?...

Více
14 roků 6 měsíců zpět #18 od Vajcusek

S odpojenym startérem tam je furt odběr cca 0,8A....Už fakt netušim čim by to mohlo bejt =o(...

Více
14 roků 6 měsíců zpět #19 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: Starter nebo baterka?...
u starých aut se špatně hledá, nějaký minulý majitel mohl cokoliv a hlavně jak koliv přepozapojovat, napadá mě centrál, nějaké relátko,...

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
14 roků 6 měsíců zpět #20 od Libor
Odpověděl Libor pro téma Re: Starter nebo baterka?...
Pokud to měříš kleštovým měřákem stejnosměrnýho proudu, tak tam nemusí být při takovýchto odběrech moc velká přesnost, a vůbec tam ten odběr 0,8A být nemusí..při honění nějakých miliamper je ideální když to změříš normálně ampermetrem zapojeným do obvodu.

F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz

Více
14 roků 6 měsíců zpět #21 od Vajcusek

u starých aut se špatně hledá, nějaký minulý majitel mohl cokoliv a hlavně jak koliv přepozapojovat, napadá mě centrál, nějaké relátko,...

Já měl vytahaný komplet všechny pojistky i od centrálu....

Více
14 roků 6 měsíců zpět #22 od Vajcusek

Pokud to měříš kleštovým měřákem stejnosměrnýho proudu, tak tam nemusí být při takovýchto odběrech moc velká přesnost, a vůbec tam ten odběr 0,8A být nemusí..při honění nějakých miliamper je ideální když to změříš normálně ampermetrem zapojeným do obvodu.

Mno mám kleštovej měřák...a na ostatních autech to nenaměřilo prostě nic...prostě 0,0...jen tady 0,8 a lítalo to nahoru dolu furt....

Více
14 roků 5 měsíců zpět #23 od Rambo79
Odpověděl Rambo79 pro téma Re: Starter nebo baterka?...
Cau.
Takový problém jsem měl taky. Točil ztěžka a občas vůbec.
Vyřešil sem to tím že jsem rozebral startér a vyčistil sem drážky na kotvě. tedy drážky mezi ploškami po kterých běhají uhlíky. A je po problému. Teď točí jako steklý. To samé jsem udělal u motorku na stahování oken. A ten odběr může být klidně autorádio.

Vygenerováno za 0.389 sekund