Bílá nebo modrá parkovačka...

Více
14 roků 1 měsíc zpět #1 od Vajcusek
zdravím...ted jsem koupil do Tipa H4ky s xenonovym efektem...a k tomu parkovačky který mají svítit modře....ale prostě tam je furt ten odstín žluté....co tam mám dat za parkovačky aby svitili vážně modře nebo bíle?...protože ta žlutá to tam prostě kazí....

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 1 měsíc zpět #2 od Charles
nedávej nic, co je úplně nepřirozený...navíc policajti se teď na světla zaměřují, protože kdejakej vocas si tam nahodí xenony a je mu fuk, že pak protijedoucí oslňuje i když má potkávací. Takže pokud budeš mít modré, tak i za to můžeš dostat fajnovej flastr a nepustí tě dál, dokud to nepřehodíš za normální žárovky a věř mi, že to dělat večer po tmě na teplym motoru je docela fajn :?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
14 roků 1 měsíc zpět #3 od Romik
Taky už jsem to párkrát zažil na každým autě co jsem měl modry zelený červený no a nakonec tam zůstali skleněný tmavě modry svítí hezky a zatím jsem z tím neměl problémy když jsem měl bili diodový ti bili krásný ale skoro každý měsíc jedna odešla tak než abych pořád kupoval nové tak tam mám tyhle skleněné ale špatně se zhaněj jinak máš pokutu od napomenutí do 500 Kč na místě už jsem jích pár taky platil takže ponech origo a nemaš problém nikde :D

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Vygenerováno za 0.298 sekund