alarm a centrál
14 roků 2 týdnů zpět #1
od pietro
Forever Italia!
alarm a centrál vytvořil uživatel pietro
Ahoj všichni,
mám centrál na Tipku a vypadá,že to je i origo od Fiatu,je to mimo klíček kostička a na ní logo Fiat.Je to asi jeden z prvních centrálů, protože když chci aby odemykal/zamykal tak ho musim namirit na cidlo uvnitr auta:)
Ale co mi vadí je,že když auto chci odemknout klíčkem,tak se odemkne,ale při otevření dveří se hnedka pustí alarm a centrálem jej musím vypnout.Bojim se ,že kdybych stratil dálku,tak ani nemůžu jezdit , protože bych pořád pouštěl alarm. Nevíte někdo co s tim?
mám centrál na Tipku a vypadá,že to je i origo od Fiatu,je to mimo klíček kostička a na ní logo Fiat.Je to asi jeden z prvních centrálů, protože když chci aby odemykal/zamykal tak ho musim namirit na cidlo uvnitr auta:)
Ale co mi vadí je,že když auto chci odemknout klíčkem,tak se odemkne,ale při otevření dveří se hnedka pustí alarm a centrálem jej musím vypnout.Bojim se ,že kdybych stratil dálku,tak ani nemůžu jezdit , protože bych pořád pouštěl alarm. Nevíte někdo co s tim?
Forever Italia!
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- User_69
14 roků 2 týdnů zpět #2
od User_69
Odpověděl User_69 pro téma Re: alarm a centrál
Promiň to humpolácké řešení, ale já bych vymontoval houkačku z auta. Kdo by kradl Tipo ne?
14 roků 2 týdnů zpět #3
od pietro
Forever Italia!
Odpověděl pietro pro téma Re: alarm a centrál
no tak taky možnost,ale to můžu udělat vždycky, spíš bych chtěl aby chodilPromiň to humpolácké řešení, ale já bych vymontoval houkačku z auta. Kdo by kradl Tipo ne?
Forever Italia!
Vygenerováno za 0.256 sekund