Výměna lambdy za univerzální

Více
12 roků 8 měsíců zpět #1 od Milarepa77
Ahoj, mám malinký problém. Potřebuji vyměnit lambdu. Na mé Tempře S.W. 1,6ie, 66kW rv.1995 je lambda se čtyřmi kably. Jedná se dva hnědé, jeden bílý a jeden fialový. Koupil jsem univerzální lambdu na ktré jsou dva kabely černé (vyhřívání) jeden bílý (kostra) a jeden modrý(signál). Nemá někdo z vás informace o labdě na mém autě? Potřebuji poznat které kabely napojit aby vše správně fungovalo. Popřípadě jak multimetrem poznat podle naměřených hodnot o jaký kabel se jedná. U té univerzální lambdy popis kabelů je.

Předpokládám, že ty dva hnědé kabely budou vyhřívání stejně jako dva černé na nové lambdě.

Tempra s.w. 1,6i 66kW rv. 95 digiklima

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
12 roků 8 měsíců zpět #2 od remarque
Takže tam máš jeden 4-pinový konektor? Nastartuj motor a změř napětí mezi jednotlivými piny. Mezi piny pro vyhřívání bude 14V a mezi těmi signálovými bude něco kolem 0,6V.

FIAT Tipo 1,6 159A3.046 r.v.91

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
12 roků 8 měsíců zpět #3 od Milarepa77
To mi ale nepomůže. Kabely pro vyhřívání poznám. Stejná barva, jeden 13,5 V druhý kostra, kostru ověřím odporem. Zbudou dva kabely a zde je jádro pudla. Potřebuji rozlišit který je signál do řídící jednotky a který je kostra (nesouvisí s kostrou vyhřívání). Nejhorší na tom je, že ať zapojím kabely tak či tak auto jede vždy zhruba stejně. Kdyby to u jedné z variant začalo alespoň blbnout tak mám jasno. Takhle se budu muset pořídit po čase dle spotřeby. Psal jsem i přímo na www.fiat.cz ale nestál jsem jim ani za odpověď.;)

Tempra s.w. 1,6i 66kW rv. 95 digiklima

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.303 sekund
Powered by Kunena fórum