Autobaterie

Více
12 roků 5 měsíců zpět #1 od cembrit
Autobaterie vytvořil uživatel cembrit
Zdravim a chtěl bych trošku rozjet debatu o kvalitě autobaterií včera odešla autobaterie do věčných lovišt a když sem scháněl novou tak sem narazil na baterie za opravdu pěkný ceny značky MAFF.zajimá mě jestli s ní už někdo nejezdí případně jestli někdo nemá zkušenosti s kvalitou.Nic se mi o výrobci neporařilo najít a cena za 74Ah baterku je od 1300 což je v porovnání s některejma v uvozovkách lepšíma bateriema polovina ceny

Fiat Tempra 1.6 SW 1992

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• jumbo
12 roků 5 měsíců zpět #2 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Autobaterie
Podle mne je to šum a fuk jaký výrobce, jen zbytečně platíš za značku. Něco podobného jsem založil tady:

www.fiattipo.net/index.php/forum/advsear...ildforums=1&catids=5

Ale to šlo spíše o kapacitu.

Více
12 roků 5 měsíců zpět #3 od Martinni
Odpověděl Martinni pro téma Re: Autobaterie
Od člověka co to prodává vím že jsou 3 výrobci toho pajšlu.Takže nálepka na obalu se projeví na ceně.Proto je ta tvoje baterka o tolik levnější.Nebál bych se toho já mám 44Ah za 900kč.Mám vyzkoušený protože auto stojí nepřetržitě venku že stoprocentní spolehnutí že nastartuje i v mínus25 je tak dvě zimy třetí už je nic moc.A nezáleželo co to bylo za značku.Ale byly i vyjímky jedna odešla už těsně po záruce,jiná valila i po šesti letech.

F 128 Speciál 1100,F127 900C F Tipo 1,4 Karb. Stará míchačka

Více
12 roků 5 měsíců zpět #4 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Autobaterie
každá baterka je sázkou do loterie...odejde značková jako nějaká shitka
ale rozdíl v těch levných je ten, že jsou dělané z recyklovaných baterek, respektive olova. Proto ta nižší cena! ... ale já osobně používám do všech aut pouze Vartu a jsem nadmíru spokojen

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
12 roků 5 měsíců zpět #5 od Skyline
Odpověděl Skyline pro téma Re: Autobaterie
taku kupuju Varty a životnost je 5let

Fiat Tipo 1.8 swap 2.0 16v Turbo, 3dv., bílé - ve výstavbě
Fiat Tipo 1.4, 3dv., černé
Fiat 500 BlackJack 1.4 100HP
Alfa Romeo 156 sw 2.4 10v 110kw
bejvalé:
Fiat Tipo 5dv. 1.4, 1.6, 2.0 8v, 2.0 16v
Fiat Tipo 3dv. 1.4, 1.6

Více
12 roků 5 měsíců zpět - 12 roků 5 měsíců zpět #6 od Ricsi257
Odpověděl Ricsi257 pro téma Re: Autobaterie
Ja mám 74Ah Exide ultra a má to uz 5rokov a pekne ide stále, a auto stojí tiež stále vonku :)
Ale v druhom aute mam len tiež takú lacnú, je tam Loxa 80Ah ma to 3 roky a este žiedné problémi a je to v staršom dízlaku :) :)

ale do oboch som už musel dolievat destilovanú vodu,:D :D
Poslední změna: 12 roků 5 měsíců zpět uživatelem Ricsi257.

Více
12 roků 5 měsíců zpět #7 od oBzB
Odpověděl oBzB pro téma Re: Autobaterie
Já bych si dal hlavně pozor na startovací proud, který u těch levných bývá často dost tragický. V tempře mám sice 55Ah, ale má nižší startovací proud jak kdejaká 44Ah a v zimě jsem se startováním měl dost problémy, prostě třeba po dnu stání už nehla se startérem a pak ta kapacita je na nic. Jak se ale oteplilo, tak je zas OK

dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998

Vygenerováno za 1.953 sekund