Tempra - přístrojovka

Více
11 roků 1 měsíc zpět #1 od Berry
Tempra - přístrojovka vytvořil uživatel Berry
Zdravim, možná to tu někde už je, ale já to hledal celkem dlouho a bohužel nenašel.. Můj problém je takový, že nefunguje podsvícení budíků u analogové přístrojovky.. Dříve to šlo tak nějak střídavě.. pravá strana, levá strana.. občas svítila celá a občas vůbec.. ted už nesvítí vůbec a jelikož mám rozkuchaný plasty, chtěl jsem to nějak opravit.. Problém je v tom že přesně nevím co a kde to podsvícení zajištuje.. Našel jsem tam jen jednu "volnou žárovičku" na prostředku dole, mezi budíkama, ale nemyslim si že ta by měla zajištovat to podsvícení.. Bohužel mi nejde odpojit jeden konektor (jde to i s folií) a nechci to zbytečně trhat, takže pod to vidim celkem mizerně.. Má s tim někdo nějakou zkušenost ? Případně nějaký schéma, nebo obrázek, ze kterýho bych se dozvěděl víc.. Předem díky za info.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
11 roků 1 měsíc zpět #2 od denny
Odpověděl denny pro téma Re: Tempra - přístrojovka
nevím jestli má tempra stejny budiky jako tipo ,ale u tipa se musí sundat celý to přední oplastování mám pocit a osvětlení jsou seshora dvě žárovky na budíky, dále pak osvětlení nad tím autíčkem. mi to šlo taky s tím blbincem zezadu, je ho třeba přidržet a pak tahat konektor, taky mi šly mizerně a stálo mě to kýbl nervů

Více
11 roků 1 měsíc zpět #3 od Berry
Odpověděl Berry pro téma Re: Tempra - přístrojovka
Uplně stejný to asi neni, ale řek bych že hodně podobný... V tomhle by to mohlo být stejný.. Takže asi nezbyde nic jinýho než se pokusit nějak vypáčit tu folii z toho konektoru, aby k tomu byl lepší přístup no.. Tak nějak jsem doufal že někde vzádu vytáhnu žárovičku, dám novou a bude hotovo :unsure:

Více
11 roků 1 měsíc zpět #4 od denny
Odpověděl denny pro téma Re: Tempra - přístrojovka
takhle by to šlo kdyby to bylo podsvicene zezadu, ale fiaty to maji nasvicene shora, jako treba golf 3, toledo a pod.

Vygenerováno za 0.321 sekund