Přepnutí mph na km/h
Předem moc děkuji.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
nejsem si jisty ale myslim ze musis zmacknout vsechny 3 cudly a drzet a melo by se to prepnout ale rikam nejsem si jisty
Které čudly ?
Na leve strane palubovky jsou tri prepinace. Je to na total trip, regulace osvetleni palubovky a vynulovani poctu km. Nejsem si jist, ale myslim si, ze to mas v nejakem sledu zmacknout a ono se to prepne z mph na kmph.
Jejda. Nebylo by nějaké foto palubky a čudlíků ?? To auto není moje a nevím jak to tam přesně vypadá
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Na leve strane zadne jine cudliky nemas krom tady tech..to musis najit
OK, zkusím to. Takže držet všechny najednou, nebo nějakou kombinaci jo !? Hmm, to bude zajímavé ... Zatím díky !
Toz ty ses lama To nepoznas tri podsebou lezici tlacitka obdelnikoveho tvaru? U nich je napis TOTAL TRIP, je to soucast digi palubovky (zapustene v ni).Na leve strane palubovky jsou tri prepinace. Je to na total trip, regulace osvetleni palubovky a vynulovani poctu km. Nejsem si jist, ale myslim si, ze to mas v nejakem sledu zmacknout a ono se to prepne z mph na kmph.
Jejda. Nebylo by nějaké foto palubky a čudlíků ?? To auto není moje a nevím jak to tam přesně vypadá
Toz ty ses lama To nepoznas tri podsebou lezici tlacitka obdelnikoveho tvaru? U nich je napis TOTAL TRIP, je to soucast digi palubovky (zapustene v ni).Na leve strane palubovky jsou tri prepinace. Je to na total trip, regulace osvetleni palubovky a vynulovani poctu km. Nejsem si jist, ale myslim si, ze to mas v nejakem sledu zmacknout a ono se to prepne z mph na kmph.
Hlavně, že ty nejsi. Není to moje auto a nikdy jsem to nevyděl !! Prosil mě známý abych se nato zeptal. Sorry, že nevím jak to vypadá !
Tak se staci podivat a vidis, na co by jsi potreboval vsechny detaily.
btw mam ze vseho nejradsi takove typky, kteri vsechno nejdrive obkecaji misto toho, aby se nejdrive nad necim zamysleli a udelali, to je pak lepsi jit na chat, ale to jen na okraj diskuze.
To vis, v tom urcite nejsem
Tak se staci podivat a vidis, na co by jsi potreboval vsechny detaily.
btw mam ze vseho nejradsi takove typky, kteri vsechno nejdrive obkecaji misto toho, aby se nejdrive nad necim zamysleli a udelali, to je pak lepsi jit na chat, ale to jen na okraj diskuze.
Jen jsem se nechtěl dostat do situace, že mi ten známý řekne : ".. a který čudlík, tam jich je asi 8". Nevěděl jsem, že jsou tam 3.
A už me ne.er
Já tam ty čudlíky mám, ale nějak to nefuguje
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
no tak se děti nehádejte
Jakto ?? To fakt nikdo nevíte ??
Bude to ukostrenim, jestli ti nefunguje vubec.no tak se děti nehádejte
Alfa Romeo 156 1.9JTD
Alfa Romeo 155 1.8TS (bohužel motor KO)
ex.Tipo 1.7D
Tipo 1,9 TD nar. 11/1993, tachometr něco přes 200000 km.