Zapojeni startovacich kabelu
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
NUtne dekuji...co se muze stat pokud prohodim startovaci kabely posledni za predposledni??Diky
Myslíš startovací kabely jako kabely ke svíčkám ? Tak potom jak psal jirkaR bude Ti to skákat.
Jinak startovací kabely jsou tavotý ty,co používáš k nastartování pomocí jinýho auta propojením s jeho baterkou.
Fiat Tipo 1.4 IE r.v.88 - koupil jsem ho teprve 30.8.2005,tak se
prosím nedivte některým otázkám.Učený z nebe nespadl.Za chvíli ho budu mít rok.
Asi mel na mysli zapalovaci kabely, ale nejak si spletl prujem s pojmem ale stane se, dulezite ze se chapemeNUtne dekuji...co se muze stat pokud prohodim startovaci kabely posledni za predposledni??Diky
Myslíš startovací kabely jako kabely ke svíčkám ? Tak potom jak psal jirkaR bude Ti to skákat.
Jinak startovací kabely jsou tavotý ty,co používáš k nastartování pomocí jinýho auta propojením s jeho baterkou.
Bohužel za tmy jsme propojovali dvě auta a kamarád má červený vodič na kastli a černý na plus, takže jsem se netrefil
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Zmatení pojmů se tu už vyřešilo ale ne to, že jsem přepóloval starovací kabely a kupodivu auto přežilo resp. obě jen kabely málem uhořely - byly to takový ty tesco kabely co mají uvnitř dva drátky a kolem půl metru izolace, tak to asi zabránilo problému.
Bohužel za tmy jsme propojovali dvě auta a kamarád má červený vodič na kastli a černý na plus, takže jsem se netrefil
takhle to má děda na škůdce a já se divil proč se to tak pálilo a
Fiat Tipo
Fiat Tipo