Klimatizace-fouka jen na nohy
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Je pod palubkou a nejde se k ní dormálně dostat - hodně štěstí. Mám to podobně.
DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)
je to prepinaci klapkou
Je pod palubkou a nejde se k ní dormálně dostat - hodně štěstí. Mám to podobně.
A k tomu abych se k ni dostal bych asi musel rozdelat cely ovladani ze a vse dat pryc
Me jde jen o to aby to foukalo trochu vice na okno, v Zime bych byl v tahu, to by rozmrzalo pomaleji nez ve skodovce
Nic jinýho ti bohužel nezbývá je to fakt maras.
A tam odesel nejaky motorek co s ni hybe? Nebo to je nejak mechanicky, cotz asi ne kdyz to ma el. ovkladani...
Ja to asi spise nekomu dam, ponevad, ja jsem sice na rozebirani sikovnej, ale co se tyka slozeni, tak me pokazdy moc veci zbude a prtom uz nikam nejdou dat, a rad bych aby to foukalo aspon nekam
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
Podlě mě tam bude ulomené to táheko co ovládá tu klapku! Mám to takhle u cirkulace vzuchu v kabině. Zapni zapni zapalování a přepínej jednotlivé směry vždy uslyšíš servomotorek.
Ten prave slyset neni. Ale pri pohledu na displej po zmacknuti poklesne na cca 2 sec jas, takze, nejaky odber proudu tam nekde bude, ale motorek se netoci, nebop je strasne tichej,a el to asi ne...
na lavej strane kurenia su dva motorceky (serva), na pravej jedno. Asi treba kvoli oprave vybrat kurenie, ak je problem v mechanike. ak je iba motor zly, mozno staci iba povytiahnut kurenie
Podlě mě tam bude ulomené to táheko co ovládá tu klapku! Mám to takhle u cirkulace vzuchu v kabině. Zapni zapni zapalování a přepínej jednotlivé směry vždy uslyšíš servomotorek.
Ten prave slyset neni. Ale pri pohledu na displej po zmacknuti poklesne na cca 2 sec jas, takze, nejaky odber proudu tam nekde bude, ale motorek se netoci, nebop je strasne tichej,a el to asi ne...
na predaj: Tempra Liberty S.W. 1.6 MPI made in Turkey