Klimatizace-fouka jen na nohy

Více
19 roků 5 měsíců zpět #1 od ToLa
Klimatizace-fouka jen na nohy vytvořil uživatel ToLa
Ahoj. Rikal jsem si ze me po koupi auta klima funguje nejak divne, nahore teplo, dole zima, a cely se ty teploty tak nejak divne prolinaly... ted jsem zjistil ze je to tim, ze at prepnu na cokliv, pruvan leze jen k noham a nahoru jen decentne. Cim by to mohlo byt? Nevim jestli se mam do rozebrani poustet sam, preci jen to je trosku vice inteligentni nez nasadit vypadlou rouru ve 120ce :-)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
19 roků 2 měsíců zpět #2 od DannyF
je to prepinaci klapkou
Je pod palubkou a nejde se k ní dormálně dostat - hodně štěstí. Mám to podobně.

DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)

Více
19 roků 2 měsíců zpět #3 od ToLa
Odpověděl ToLa pro téma Re: Klimatizace-fouka jen na nohy

je to prepinaci klapkou
Je pod palubkou a nejde se k ní dormálně dostat - hodně štěstí. Mám to podobně.

A k tomu abych se k ni dostal bych asi musel rozdelat cely ovladani ze a vse dat pryc :-( ?

Me jde jen o to aby to foukalo trochu vice na okno, v Zime bych byl v tahu, to by rozmrzalo pomaleji nez ve skodovce :-(

Více
19 roků 2 měsíců zpět #4 od Vlastík
Nic jinýho ti bohužel nezbývá je to fakt maras. :cry:

Více
19 roků 2 měsíců zpět #5 od ToLa

Nic jinýho ti bohužel nezbývá je to fakt maras. :cry:

A tam odesel nejaky motorek co s ni hybe? Nebo to je nejak mechanicky, cotz asi ne kdyz to ma el. ovkladani...

Ja to asi spise nekomu dam, ponevad, ja jsem sice na rozebirani sikovnej, ale co se tyka slozeni, tak me pokazdy moc veci zbude a prtom uz nikam nejdou dat, a rad bych aby to foukalo aspon nekam :D :lol:

Více
19 roků 2 měsíců zpět #6 od Vlastík
Může to být špatný motorek,ale spíš tam bude buď přidřená nebo ulomená nějaká klapka nebo ti ta ovládací jednotka neposílá signál na ten motorek co ovládá tu klapku na okno.Já mám trochu jiný problém v CROMĚ tam je taky digi klima a jak je vyplá tak mi to mírně topí,při přepínání na okna a na nohy tam slyším šustět listí za ty roky se tam asi dostalo a někde se to šprajcuje,tak jestli nemáš to samý.Teď už to kašlu kouknu se na to až po zimě :idea:

Více
19 roků 2 měsíců zpět #7 od Pavel
Podlě mě tam bude ulomené to táheko co ovládá tu klapku! Mám to takhle u cirkulace vzuchu v kabině. Zapni zapni zapalování a přepínej jednotlivé směry vždy uslyšíš servomotorek.

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
19 roků 2 měsíců zpět #8 od ToLa

Podlě mě tam bude ulomené to táheko co ovládá tu klapku! Mám to takhle u cirkulace vzuchu v kabině. Zapni zapni zapalování a přepínej jednotlivé směry vždy uslyšíš servomotorek.

Ten prave slyset neni. Ale pri pohledu na displej po zmacknuti poklesne na cca 2 sec jas, takze, nejaky odber proudu tam nekde bude, ale motorek se netoci, nebop je strasne tichej,a el to asi ne...

Více
18 roků 5 měsíců zpět #9 od juraj l
nuz to musi byt (brutalne) velky odber, ked sa zmeni jas displaya, alebo zla zem.

na lavej strane kurenia su dva motorceky (serva), na pravej jedno. Asi treba kvoli oprave vybrat kurenie, ak je problem v mechanike. ak je iba motor zly, mozno staci iba povytiahnut kurenie

Ten prave slyset neni. Ale pri pohledu na displej po zmacknuti poklesne na cca 2 sec jas, takze, nejaky odber proudu tam nekde bude, ale motorek se netoci, nebop je strasne tichej,a el to asi ne...

na predaj: Tempra Liberty S.W. 1.6 MPI made in Turkey

Vygenerováno za 0.048 sekund