Vyhrievanie zadneho okna

Více
18 roků 5 měsíců zpět #1 od rat21
Vyhrievanie zadneho okna vytvořil uživatel rat21
Rozhodol som sa, ze si nalepim folie na okna, ale viem, ze mi na zadnom okne niektore "lajny" nefunguju a chcem ich pred foliami opravit. Mate niekto postup ako zistim, ktore su to, pripadne v ktorom mieste su prerusene?

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 5 měsíců zpět #2 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Vyhrievanie zadneho okna

Rozhodol som sa, ze si nalepim folie na okna, ale viem, ze mi na zadnom okne niektore "lajny" nefunguju a chcem ich pred foliami opravit. Mate niekto postup ako zistim, ktore su to, pripadne v ktorom mieste su prerusene?

no když jsou přerušené tak to poznáš proti svštlu mě tam chybí někdy i půl metru a oprava na kousky existuje vodiví lak a na věší kusy měděná folie ale já raději koupím od critona celý sklo :wink:

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
18 roků 5 měsíců zpět #3 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Vyhrievanie zadneho okna
Musis si prohlednout jednotlive pasy, zda nejsou prerusene. Oprava se dela pomoci kovoveho laku, nejprve si udelas paskou (nejlepe papirova) linky, a pak je pretres (paska Ti vymezi presnou sirku).
2JirkaR: btw a to budes to okno vysklivat a pretesnovat nanovo? Nebo snad budes menit cele zadni dvere?

Více
18 roků 5 měsíců zpět #4 od rat21
Odpověděl rat21 pro téma Re: Vyhrievanie zadneho okna

no když jsou přerušené tak to poznáš proti svštlu mě tam chybí někdy i půl metru a oprava na kousky existuje vodiví lak a na věší kusy měděná folie ale já raději koupím od critona celý sklo :wink:

Teraz som si spomenul, ze sklo mam aj ja, ale odpadla mi jeden konektor. Viem, ze som ho skusal priletovat, ale neslo to. Robil som to klasickou letovackou a aj tak som sa bal, aby to sklo neprasklo.

Neviem, co je jednoduchsie a lacnejsie, ci vymenit sklo alebo opravit tie pasiky? :roll:

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
18 roků 5 měsíců zpět #5 od Kyslik
Odpověděl Kyslik pro téma Re: Vyhrievanie zadneho okna

Teraz som si spomenul, ze sklo mam aj ja, ale odpadla mi jeden konektor. Viem, ze som ho skusal priletovat, ale neslo to. Robil som to klasickou letovackou a aj tak som sa bal, aby to sklo neprasklo.

Neviem, co je jednoduchsie a lacnejsie, ci vymenit sklo alebo opravit tie pasiky? :roll:

Existuje na to vodivé lepidlo...ale ještě jsem neměl možnost to vyzkoušet...taky jsem někde četl že někdo použil normální lepidlo, jen do něj nasypal jemný piliny hliníku... :D

Více
18 roků 5 měsíců zpět #6 od jirkaR

Musis si prohlednout jednotlive pasy, zda nejsou prerusene. Oprava se dela pomoci kovoveho laku, nejprve si udelas paskou (nejlepe papirova) linky, a pak je pretres (paska Ti vymezi presnou sirku).
2JirkaR: btw a to budes to okno vysklivat a pretesnovat nanovo? Nebo snad budes menit cele zadni dvere?

normálně ho nechám přesklít snad to nebude drahý ale u mě už to vyhřívání opravit nejde

Fiat Tipo

Více
18 roků 5 měsíců zpět #7 od michal_tipar
3g vodivého laku stojí kolem 150 a vydatnost je cca 150cm2 takže tím zamatleš skoro celé sklo :lol:

Více
18 roků 4 měsíců zpět #8 od jirkaR
no tak to ¨sklo je lepený tak na to kašlu :cry:

Fiat Tipo

Více
18 roků 4 měsíců zpět #9 od nuni
Odpověděl nuni pro téma Re: Vyhrievanie zadneho okna
Ja to spravoval vodivym lakem,jenze ten ma dost velky odpor a protoze jsem ho pouzil celkem dost,tak to dopadlo tak,ze po zapnuti vyhrivani mi zadni sklo bouchlo a to doslova.Takze vodivy lak ano,ale opatrne a v male vrstve.Dalsi sklo jsem uz opravil dobre a slouzi do dnes i s folii.Konektor priletujes v pohode,ale nesmis to delat v zime.

tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!

Více
18 roků 4 měsíců zpět #10 od michal_tipar
Není vodivý lak jako vodivý lak, musíš koupit lak který je na to vhodný, dělají se min dva druhy a jen co jsme o něm psal má odpor pár setin voltu na cm, zatímco jiný je v řádu desetin až jednotek a to je na houbelec. Mě se v kšeftu zeptal jestli to chci na opravu vyhřívání (což jsem sice nechtel, ale větší proud tím předpokládám, protože to jde na vodiče pro žárovky), že je na to vhodný vlastně jen ten jeden typ...

Více
18 roků 4 měsíců zpět #11 od Kyslik
Odpověděl Kyslik pro téma Re: Vyhrievanie zadneho okna

Ja to spravoval vodivym lakem,jenze ten ma dost velky odpor a protoze jsem ho pouzil celkem dost,tak to dopadlo tak,ze po zapnuti vyhrivani mi zadni sklo bouchlo a to doslova.Takze vodivy lak ano,ale opatrne a v male vrstve.Dalsi sklo jsem uz opravil dobre a slouzi do dnes i s folii.Konektor priletujes v pohode,ale nesmis to delat v zime.

Ty brďo....nebyl to lak od Al-kajdá? :lol:

Vygenerováno za 0.407 sekund