Vyhrievanie zadneho okna
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Rozhodol som sa, ze si nalepim folie na okna, ale viem, ze mi na zadnom okne niektore "lajny" nefunguju a chcem ich pred foliami opravit. Mate niekto postup ako zistim, ktore su to, pripadne v ktorom mieste su prerusene?
no když jsou přerušené tak to poznáš proti svštlu mě tam chybí někdy i půl metru a oprava na kousky existuje vodiví lak a na věší kusy měděná folie ale já raději koupím od critona celý sklo
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
2JirkaR: btw a to budes to okno vysklivat a pretesnovat nanovo? Nebo snad budes menit cele zadni dvere?
Rozhodol som sa, ze si nalepim folie na okna, ale viem, ze mi na zadnom okne niektore "lajny" nefunguju a chcem ich pred foliami opravit. Mate niekto postup ako zistim, ktore su to, pripadne v ktorom mieste su prerusene?
no když jsou přerušené tak to poznáš proti svštlu mě tam chybí někdy i půl metru a oprava na kousky existuje vodiví lak a na věší kusy měděná folie ale já raději koupím od critona celý sklo
Teraz som si spomenul, ze sklo mam aj ja, ale odpadla mi jeden konektor. Viem, ze som ho skusal priletovat, ale neslo to. Robil som to klasickou letovackou a aj tak som sa bal, aby to sklo neprasklo.
Neviem, co je jednoduchsie a lacnejsie, ci vymenit sklo alebo opravit tie pasiky?
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
Teraz som si spomenul, ze sklo mam aj ja, ale odpadla mi jeden konektor. Viem, ze som ho skusal priletovat, ale neslo to. Robil som to klasickou letovackou a aj tak som sa bal, aby to sklo neprasklo.
Neviem, co je jednoduchsie a lacnejsie, ci vymenit sklo alebo opravit tie pasiky?
Existuje na to vodivé lepidlo...ale ještě jsem neměl možnost to vyzkoušet...taky jsem někde četl že někdo použil normální lepidlo, jen do něj nasypal jemný piliny hliníku...
Musis si prohlednout jednotlive pasy, zda nejsou prerusene. Oprava se dela pomoci kovoveho laku, nejprve si udelas paskou (nejlepe papirova) linky, a pak je pretres (paska Ti vymezi presnou sirku).
2JirkaR: btw a to budes to okno vysklivat a pretesnovat nanovo? Nebo snad budes menit cele zadni dvere?
normálně ho nechám přesklít snad to nebude drahý ale u mě už to vyhřívání opravit nejde
Fiat Tipo
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Fiat Tipo
tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Ty brďo....nebyl to lak od Al-kajdá?Ja to spravoval vodivym lakem,jenze ten ma dost velky odpor a protoze jsem ho pouzil celkem dost,tak to dopadlo tak,ze po zapnuti vyhrivani mi zadni sklo bouchlo a to doslova.Takze vodivy lak ano,ale opatrne a v male vrstve.Dalsi sklo jsem uz opravil dobre a slouzi do dnes i s folii.Konektor priletujes v pohode,ale nesmis to delat v zime.