Místo digitálu analog?

Více
18 roků 4 měsíců zpět #1 od Hifimaniac
Místo digitálu analog? vytvořil uživatel Hifimaniac
Potřebuju zjistit co obnáší výměna digitální palubky za analog u Tipa 1.9TDS.Něco málo jsem na fóru našel,ale ne všechno co by se muselo přepojit nebo předělat...
Díky za každou radu,tušim že to nebude sranda,tak abych věděl jestli to vůbec nějak rozumně jde prohodit...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #2 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Re: Místo digitálu analog?

Potřebuju zjistit co obnáší výměna digitální palubky za analog u Tipa 1.9TDS.Něco málo jsem na fóru našel,ale ne všechno co by se muselo přepojit nebo předělat...
Díky za každou radu,tušim že to nebude sranda,tak abych věděl jestli to vůbec nějak rozumně jde prohodit...

Daleko daleko jednoduchsie ako vymena resp. prestavba s 1,4 na 1,9TDS

Více
18 roků 4 měsíců zpět #3 od Hifimaniac

Daleko daleko jednoduchsie ako vymena resp. prestavba s 1,4 na 1,9TDS

No to doufám,ale zajímá mě jestli tam je stejnej konektor na elektriku..?Dát tam náhon na tacho by mělo bejt v poho,že?

Více
18 roků 4 měsíců zpět #4 od MichalW
Odpověděl MichalW pro téma Re: Místo digitálu analog?
Hmm na tom jsem pohořel. Chtěl jsem si do TD dát tachometr z 1,4 a elektrikář mě s tím vyhodil :D . Úplně jiné konektory, v převodovce byla jiná poháněcí hřídelka, otáčkoměr by mi nefungoval, problémy se ukazately teploty, atd. Musel by sis sehnat přístrojovku přímo z 1,9TD a ty se myslím montovaly až po modernizaci v 93. Pak MOŽNÁ by to šlo...

Více
18 roků 4 měsíců zpět #5 od Hifimaniac
Já mám přístrojovku z TD...

Více
18 roků 4 měsíců zpět #6 od IceTipo
Odpověděl IceTipo pro téma Re: Místo digitálu analog?

Já mám přístrojovku z TD...

delal jsem to. konektory jsou jine a nahon neni klasicky lankovy ale jen 3 draty a dole na prevodovce je redukce do ktere jdou draty z palubky a z redukce je vystrcen na druhem konci onen maly ctyrhran .

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
18 roků 4 měsíců zpět #7 od reyen
Odpověděl reyen pro téma Re: Místo digitálu analog?
Ja kdyz sem provadel vymenu analog za digi tak sem se setkal uplne s jinyma konektorama samozrejmost byl tachometr otackomer nefunguje ani omylem je to delany trochu jinak jednalo se o vymenu z digi z roku 92 misto analog roku 94...Fakt makacka ale stoji to za to :lol:

Více
18 roků 4 měsíců zpět #8 od Pavel
Odpověděl Pavel pro téma Re: Místo digitálu analog?
Jak analog tak digi. mají své pro a proti, ale můj názor jako autoelektrikíře je asi tento: vše jde udělat, ale já osbobně nemám rád růzé spatlaniny kabelů ať je to kdekoliv a vím že pokud se dělá takováto úprava tak je to vždy pravidlem, že sou tam kabelové zvěrstva! Proto bych to nechal tak jak to je pokud to funguje :!:

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
18 roků 4 měsíců zpět #9 od Hifimaniac
Všechno funguje,ale budu dávat interiér z tds.x a chtěl bych tam i ten analog,vypadá o dost líp a pro mě bude praktičtější...

Více
18 roků 4 měsíců zpět #10 od IceTipo

Jak analog tak digi. mají své pro a proti, ale můj názor jako autoelektrikíře je asi tento: vše jde udělat, ale já osbobně nemám rád růzé spatlaniny kabelů ať je to kdekoliv a vím že pokud se dělá takováto úprava tak je to vždy pravidlem, že sou tam kabelové zvěrstva! Proto bych to nechal tak jak to je pokud to funguje :!:

jo tak se modly aby se nedostalo pod ruce moje auto. :lol: :lol:

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
18 roků 4 měsíců zpět #11 od Pavel
Odpověděl Pavel pro téma Re: Místo digitálu analog?

Věřím :lol: :lol: 8)

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
18 roků 4 měsíců zpět #12 od IceTipo

Věřím :lol: :lol: 8)

ja drastky mam prekombinovane vsude nejen u palubky ale aj v motoru.ponevadz jsem prehazoval misto 1.6 na 2.0 a dal jsem tam len tu zakladnu kabelaz ale to ostatni jsem nastavoval zvlaste hlavni kabel + od svorkovnice po alternetor jiny nebyl po ruce tak jsem tam dal zemnici zelenozluty. 8) a to je jen zdibek toho co je v tom aute nastavovane. 8)

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

Více
18 roků 3 měsíců zpět #13 od tomo20
Odpověděl tomo20 pro téma Re: Místo digitálu analog?
Haha tak to me take ceka nastavovani kabelu od altiku do kabiny a nejen ten.Koupil jsem si tipo 2.0,ktere stalo rok,tak jsem si ho vzal do parady trosku vytunil ,vyvaril,a pred tydnem,kdyz jsem se s?ral s altike jsem zjistil ,ze mam par dratu uhnilejch,hlavne ten od altiku se mi drolil v ruce :roll:

Vygenerováno za 2.229 sekund