parkovacka u tipa
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
koukal jsi na pojistkuv pojistkove skrince??? potom jeste rele. a kdyz nepomuze tak moje slova natahni nove draty od vedlejsi parkovacky. nekdo bude namitat ale mne se zda tento krok kdyz nezjistim kde je orisek,nejlepsi krok jak docilit predchoziho funkcniho stavuZdravim mam takovy zajimavy problem.Mam tipo 1,4 1990 a nesviti jenom prava parkovacka.Zarovka je uplne nova a proud jsem meril a nejde tam.. je divny ze nesviti jen jedna. Zkusil jsem vymenit konektory vsechno co se da a nic. Nedovede nekdo poradit?
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
nn jen pod volantem v tomto pripade. a kdyz jim to nereknes ze mas protahovane draty od jednoho svetla k druhemu tak oni na to neprijdou kdyz to nekam dobre uklidis ty draty a nenechas je vyset nekde okolo svicekTo je pravda.. jestli se to na technickej nebude libit tak je nekam poslu.Koukam ze v tipu je rele na vse. Pojistka je v pohode. Pojistkova skrin je jen pod volantem nebo jeste nekde nejaka jako treba u renaulta clio a tak?
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Fiat Tempra 1.9 TD, r.
v. 93. najeto 160.000 km
jj mel jsem stejnej problem prestala vzadu svitit tak jsem koukl an pojistky a byly gut koukl jsem na zarovku a taky perfekt a nenasel jsem na kabelech zadnou vadu tak jsem se nasral a natahnul opet nove draty od leveho svetlaMně takhle nesvítí zadní "potkávačka". Vše OK (pojistky, žárovky). Tak taky uvažuju, že natáhnu drát z vedlejší lampy. Máte někdo nějaké skušennosti???
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi
bohuzel neprestanepřemejšlim o tom samým na žárovkách, co osvětlují SPZ... přestane pak svítit kontrolka na check panelu?
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Hlavně nedoporučuju to překlemovat na druhou stranu, protože to bude táhnout jen jedna cesta tišťáku v pojistkovce a je to jen otázka času a proudu kdy to shoří uplně!!!
Pro rejpaly: 12V se v patici naměří, protože ten kábl vede, ale neutáhne to proudově. Takže napětí v patici ještě nic neznamená... )
Až to testneš dej vědět......
Kimik
2x Tipo 1.6 DGT DOHC 90´ & 1x Croma 2.0 Turbo i.e. 89´
diky uz to mam bylo tak jak rikas... diky vsemTak na to asi znám odpověď. Zkus vyzkratovat konektory v patici pro žárovku - musí se lehce zajiskřit a rupnout pojistka k parkovačkám. Pokud ne a nebude ani jiskřička pak to bude někde vyhnilej kablik (doporučuju propískat, třeba testerem diod - od pojistky po patici) a nebo v horšim případě (ten jsem měl já) vyhořelá cesta v pojistkovce.
Hlavně nedoporučuju to překlemovat na druhou stranu, protože to bude táhnout jen jedna cesta tišťáku v pojistkovce a je to jen otázka času a proudu kdy to shoří uplně!!!
Pro rejpaly: 12V se v patici naměří, protože ten kábl vede, ale neutáhne to proudově. Takže napětí v patici ještě nic neznamená... )
Až to testneš dej vědět......
Kimik
Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046
Nesviti, protoze na spinacce je specialni f-ce, kterou musis aktivovat otocenim klicek dozadu se soucasnym zatlacenim toho tlacitka. Pak to jde, jinak ne.svietia vam parkovacky pri vypnutom zapalovani (- tak ako by mali na vsetkych autach) ?
Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046