Vrčení pod palubkou

Více
19 roků 4 měsíců zpět #1 od me2d
Vrčení pod palubkou vytvořil uživatel me2d
Zdavím,mam tempru kombi 2,0 dvouvačka. Po zapnuti klíčku mi cosi začne vrcet,dost nepříjemne,pod palubkou (digital) Jsem z toho na nervy,je to dost hlasitej cvrkot nekde kolem středu nebo pravy strany palubky :( Díky za každou radu,auto mam teprv 2 dny a jeste se v nem moc nevyznam :oops:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
19 roků 4 měsíců zpět #2 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Vrčení pod palubkou

Zdavím,mam tempru kombi 2,0 dvouvačka. Po zapnuti klíčku mi cosi začne vrcet,dost nepříjemne,pod palubkou (digital) Jsem z toho na nervy,je to dost hlasitej cvrkot nekde kolem středu nebo pravy strany palubky :( Díky za každou radu,auto mam teprv 2 dny a jeste se v nem moc nevyznam :oops:

Nehrci Ti tak nahodou ventilator? Podivej se do fora pres polozku "Hledat" na tuto problematiku, je tady popsano jak se to rozdelava, at to nemusim vypisovat znovu.

Více
19 roků 4 měsíců zpět #3 od me2d
Odpověděl me2d pro téma Re: Vrčení pod palubkou
Ventilator to neni,vrci to i kdyz vsechno vypnu :(

Více
19 roků 4 měsíců zpět #4 od kimik
Odpověděl kimik pro téma Re: Vrčení pod palubkou
Myslim že vim. Určitě máš digi topení, viď? Jestli jo tak to 100% bude ventilátorek, nebo podtlaková pumpička (podle toho co tam bude) na čidlo vnitřní teploty vduchu. Je to proto, aby se na čidlo dostala co nejrychleji aktuální teplota vzduchu. Vetšinou to bejvá pod kaslikem u spolujezdce.... Bohužel Tempřičku nemám, tak přesně nevim....

2x Tipo 1.6 DGT DOHC 90´ & 1x Croma 2.0 Turbo i.e. 89´

Více
19 roků 4 měsíců zpět #5 od Pavel
Odpověděl Pavel pro téma Re: Vrčení pod palubkou
jo taky to mám, ale je to slyšet jen velmi málo taky sem už poslouchal od kaď to je. Je to skutečně ke klimatizaci popř. k topení. Tempra tento nádech má u řidičového pravého kolene když sediš, je tam jako taková malá mřižka. :lol:

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
19 roků 4 měsíců zpět #6 od me2d
Jo jo,digital je tam vsehno :( skusim se na to podívat.Ještě sem zjistil,že mi přestalo fungovat přepínání vzduchu (ofuk na okna nebo nohy)
Kontrolky u spínačú se rozsvěcí,ale fouká to pořád jen na okno.
Jinak až na pár takovýchto chyb jsem s autíkem velice spokojenej,ještě jsem zvědavej na spotřebu,v TP mam psáno 12 litrů při 120 km/h :(

Více
19 roků 3 měsíců zpět #7 od me2d
Díky za radu,fakt to dela ten motorek nasavaní pro klima.Je vymletej že se sotva točí :o

Více
19 roků 2 měsíců zpět #8 od DannyF
Odpověděl DannyF pro téma Re: Vrčení pod palubkou
Zdar, mám taky Tempru (1,9Tds, vše v digi+klima). A vrčí mi to od první chvíle co jsem jí koupil. Už sem si na to zvykl a hlavně to ničemu nevadí.
S přepínáním proudu vzduchu mám taky problém. Nejde mi uplně uzavřít přívod z venku, takže musím pořád lehce foukat. A dostat se ke klapce je porod, už jsem to 2x vzdal. Je to na rozmontování celý palubky.

DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)

Více
19 roků 1 měsíc zpět #9 od temprař
Odpověděl temprař pro téma Re: Vrčení pod palubkou
Pod volantem vpravo je takový motorek z vrtulkou. Dost dlouho jsem nad tím dumal,co to může vrčet. Jakmile jsem spravoval topení,tak jsem na něj narazil. Mám též DGT ovládané topení.

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
18 roků 5 měsíců zpět #10 od juraj l
Vzdy po zapnuti zapalovania sa mi ozvalo toto vrcanie. Najlepsie to bolo pocut, ked som mal ventilator vypnuty. Vrcanie po chvili prestalo (asi 30 sekund).
Islo o servomotor, ktory prepina sanie vzduchu - vonkajsi / vnutorny okruh.
Na hriadelke elektromotora sa odlomila packa, ktora hybala klapkou. Ten isty problem som videl aj na inej Tempre. Podla mna je to konstrukcna vada

na predaj: Tempra Liberty S.W. 1.6 MPI made in Turkey

Více
18 roků 5 měsíců zpět #11 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Vrčení pod palubkou
To že to vrčí je správný. Je to servomotorek od okruhu vnější a vnitřní. Také mi to vrčí, digi nic nemám a tak to také má být.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
18 roků 5 měsíců zpět #12 od juraj l
Odpověděl juraj l pro téma Re: Vrčení pod palubkou

Pod volantem vpravo je takový motorek z vrtulkou. Dost dlouho jsem nad tím dumal,co to může vrčet. Jakmile jsem spravoval topení,tak jsem na něj narazil. Mám též DGT ovládané topení.

to je cidlo na vnutornu teplotu pre automaticke kurenie / klimu. V skrini kurenia su este dalsie dve

na predaj: Tempra Liberty S.W. 1.6 MPI made in Turkey

Vygenerováno za 0.057 sekund