výkonější žárovky?
Osram SilverStar
Bosch Performance
Philips NightGuide
možná Osram AllSeason Super
Ovšem nějak se mi nepodařilo zjistit, jestli se tyto žárovky vůbec dají v mojem autě použít, jestli je to vhodné no a taky jestli se to smí.
Mohl by mi někdo poradit?
Fiat Tipo 1.7d, r.v. 1989, 250.000+ km najeto
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
ja som kupoval do mojho H4 55/60W P45T
takze pozri H4 a malo by to svietit.Alebo mas ine patice?
Fiat Tipo 1,7D r.v.1990
urcite pouze H4 patice nebudes mit ine vsici mame stejne pouze trabant a mozna i varan mel ine protoze drive tam meli 6V zarovky ale ted uz mame vsici 12V zarovky tak mame stejne patice.Ja mam v aute takove ty s tim jasnym xenonovym svetlem jsou dobre vecer perfektne sviti ale presne znacku ti nepovim protoze uz je mam asi 2roky.Ahoj,
ja som kupoval do mojho H4 55/60W P45T
takze pozri H4 a malo by to svietit.Alebo mas ine patice?
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Videl som este P43T,ale zobral som tie 45...
Este som ich neskusal.

Este svietim na starych
Fiat Tipo 1,7D r.v.1990
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Podle starého seznamu od Osramu to vypadá, že pro Tipo by byly 45/40 W, teda jestli jsem to správně pochopil, on ten seznam nevyniká přehledností. V novém seznamu už Tipo nemají.
Podle Osramu ty žárovky Silverstar jsou použitelné ve všech autech s paticí H4-P43t, ale jak poznám, jakou přesně patici mám? A znamená to, že když mám třeba tu P45t, nemůžu tyhle použít? A ty waty, ty jsou v tom Pxyt už nějak zabudované, nebo musím vybírat podle 3 údajů? Nebo je to ještě tak, že všechny údaje sedí, a stejně dostanu pokutu za používání neschválených žárovek?
Fiat Tempra SW 1,9TD 1995
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Tipo 1,4 iE, najeto
235 000 km
A co takhle přídavný světla? Přes den vypnutý, při potřebě zapnutý a je vyřízeno!
A policajti sa budu na teba uchylne usmievat pri odovzdavani blockov za rozsvietene "mlhovky". A vysvetluj, ze to mlhovky nie su.
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti