Digitalni palubka
Hlavne nevim co znaci v levem hornim rohu, myslela jsem, ze je to cas, ale ten je v pravem rohu..a pak prave nevim jak ten cas preridit....taky mi tam obcas sviti kontrolka pripada mi to jako by znacila, ze mam neco nalit, obcas problikne, je v levem dolnim rohu mezi ostatnimi kontrolkami....tezko se to popisuje, musim s tim nekam zajet, ani muj tata nevi, co to znamena....
Fait Tipo 1.6,8V, DOHC,1990....
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Ale co ti tam může poblikávat to netuším. Napadá mě pouze olej, když řízneš zatáčku, že přisaje trochu vzduchu a čidlo nemá tlak.
Alfa Romeo 156 1.9JTD
Alfa Romeo 155 1.8TS (bohužel motor KO)
ex.Tipo 1.7D
Jeste si vyzkousek stlacit (pri tom klicku vpoloze 1) obe tlacitka total a trip (jsou umistena na leve strane palubky, kde je jeste tlacitko se zarovkou-regulace jasu). Mely by se Ti rozsvitit vsechny kontrolky, tak poznas, ktere zarovky jsou spalene a bylo by treba je vymenit.
Pokud chces mam jeste origo manual k Tipu (je v nemcine), kde je krasne obrazky s popisem jednotlivych f-ci. Muzu to nascanovat a poslat (dej vedet na PM).
Fait Tipo 1.6,8V, DOHC,1990....
Okey-doke. Sorry nejak si neuvedomuji, ze ne vsichni budou znat eng. zkratky (private message-soukroma zprava (SZ), dole u meho podpisu).Dekuju za rady, zeptam se tatky jestli ten manual chce a nevadi mu to v nemcine, to nejdulezitejsi bych vylustila....zkratka PM znamena co??Rozhodne dekuju, ozvu se.
Zkusim to vzit zitra do prace a pak to nascanuji do jpg formatu.
V knížce jak na to nic není
Je to by se mi taky šiklo ty kontrolky
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Jo mam, ale jak jsem rekl, je to v nemcine (ale to neni problem, ne?).ty máš návod kde popisují kontrolky tipa?
Je to originalni manual pro uzivatele (takovy tlustsi sesit).
Jo mam, ale jak jsem rekl, je to v nemcine (ale to neni problem, ne?).ty máš návod kde popisují kontrolky tipa?
Je to originalni manual pro uzivatele (takovy tlustsi sesit).
ta němčina neva i když ji vůbec neumím prosímtě pošli mi to pak na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Dík
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Dekuji moc
Pisu si to do poznamek a v pondeli to v praci nascanuji a hodim to do e-mailu tem co to chteli.
ak to ešte máš pošli na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
ďakujem :god:
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
- vilímek petr
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny