osvětlení středového sloupku

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1 od mirek koudelka
Nevíte někdo kde se nachází ta skleněná mrška, která osvětluje středový přístrojový sloupek ( topení,ventilátor...)? A jak se na tu bestii dostanu? Je pravda, že to jede i bez toho, ale v noci to vadí........Dík :cry:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #2 od Zemca

Více
18 roků 2 měsíců zpět #3 od komasix
taktéž. Zatím to opravuju jemným poklepem.

Fiat Tempra SW 1,9TD 1995

Více
18 roků 2 měsíců zpět #4 od bastr
když sundate otočne ovladače tepeni atd. tak pod nima jsou umistěne šroubky plus dalši zespodu od popelniku po vyndani sou žarovky zasunuty do toho plexi světlovodu vymněna je otazkou deseti minut.......

Více
18 roků 2 měsíců zpět #5 od Kenny
Přesně tak,je to brnkačka

Prodej použitých i nových náhradních dílů Fiat Tipo

Prodej nových ND na všechny osobní automobily za velice příznivé ceny

Italiano Bastardo

Více
18 roků 2 měsíců zpět #6 od skvelejmira
Je to Vyndáš kolečka od topení atd,pod ním jsou 2 stříbrný šrouby a ty odšroubuješ a pak nad popelníkem a pod tou malou lištou nad ovladačema je dohromady 6 šroubů a jak to odšroubuješ,tak to máš celý venku a jsi hned u žárovek- jsou dvě jako v palubce,jen musiš opatrně na ty haj..y co jsou v nich ty žárovky..Jinak je to fakt na 10minut...

ahoj

Více
18 roků 2 měsíců zpět #7 od michal_tipar
pokud budete oddělávat konektory ve které jsou patice k těm dvěma žárovkám, tak opatrně já jsem jednu hned ulomil, takže ji mám teď nalepenou...
No a odpojení celé té blbosti znamená rozebrat půl palubky, konektor jsem měl vpravo pod středovým krytem, takže musel jít ven panel pod volantem, odhládací schránka i lišta pod ní aby se dal celý střed odšroubovat a sundat.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #8 od skvelejmira
Pravda,pravda...A pokud to ulomite,tak v sekci ostatni prodavam svoje auto na dily a tohle jeste nikdo nechtel :D

ahoj

Více
18 roků 2 měsíců zpět #9 od Zemca
Já tam, ale žádný kolečka nemám, mám digitál klima... :cry:

Více
17 roků 3 měsíců zpět #10 od pavelZet
analog palubka:
oddělám ty kroutítka kulatý, potom zespodu (nad popelnákem a zapalovačem) mám 3 malý šroubky, ty oddělám, ale pořád to nijak vytrhnout nejde. další šoubky nevidím :(

jak dál?

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Více
17 roků 3 měsíců zpět #11 od scherer012

analog palubka:
oddělám ty kroutítka kulatý, potom zespodu (nad popelnákem a zapalovačem) mám 3 malý šroubky, ty oddělám, ale pořád to nijak vytrhnout nejde. další šoubky nevidím :(

jak dál?

ešte skrutky zboka- pod krytom ktorý je pri spínačke a z druhej strany je pod bedňou úložného priestoru- myslím :roll: :? - je to asi 2 mesiace, čo som to rozoberal.........
ale ja mám 1.7

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 3 měsíců zpět #12 od michal_tipar
ale kvuli žárovkám se to nemusí rozebrat celé, stačí vyndat ovladače pod krajníma jsou dva šrouby a pak na tom panelu shora tři a zdola další tři šrouby a jde to ven na výměnu žárovek to stačí...

Vygenerováno za 0.477 sekund