kabel od motoru do kabiny
Taky se pokouším připojit rádio tak, aby hrálo i při poloze klíčku 0, jakmile vytáhnu klíček utrum. Chtěl bych využít toho spínače při zasunutém klíčku, ale nějak se mi nedaří najít ten káblík. Snad tam ten spínač mám (mám Tipo 1,6 i.e 1990) nevíte někdo??
Předem děkuju za každou odpověď
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo 1.6 DOHC (149C2046)
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Taky mohu potvrdit. Mam uz druhe Tipko, a tam je to napojene na napeti stale. Dokonce tam mam nyni origo Blaupunkt z prvovyroby, ale chystam se jej hodit do kytek, zacina ztracet pomalu signal a antenou to neni.Ve všech Tipech co jsem poznal hrálo rádio i při vypnutém zapalování. V předchozím Tipu jsem měl rádio připojené přes zásuvku/zapalovač.
Btw pujdu do ekonom.verze za o neco novejsi blaupunkt (s RDS ) s predchoziho Tipka. Neni to nic moc, ale mam jine priority a navic nechci davat tam nic noveho, mam obavy, aby mi to nekdo nevykradl a porozbijel interier jen kvuli blbemu radiu
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Sundal jsem reproduktor a stěrače a plastovej kryt pod nima a zevniř do díry po repráku jsem strčil ruku s šroubovákem a propích tu šedou látku co se dávala do vaťáků a pak tam je gumová průchodka, jo a koukal jsem kde vylezl ten šroubovák. Šlo to celkem dobře.
zeptam se u jakyho repraku?u ridice nebo spolujezdce?taky se na to chystam!
bmw 530i V8 www.ms-auto.cz
S tím reprákem u řidiče či spolujezdce by to asi mělo být jedno ne?? U řidiče je to ale blíž k pojistkové skříni. Nebo to není jedno??
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
no u dvoulitra to jde dost blbě pořád mi tam něco překáželo abs ,posilovač atd....
Prosim mohl by si mi konkretne napsat kde jsi ho u toho dvoulitra protahl?zitra se na to chystam!
bmw 530i V8 www.ms-auto.cz
no u dvoulitra to jde dost blbě pořád mi tam něco překáželo abs ,posilovač atd....
Prosim mohl by si mi konkretne napsat kde jsi ho u toho dvoulitra protahl?zitra se na to chystam!
no dělal jsem to před rokem a bral jsem to klackem a na něj jsem přivázal drát musíš to zkoušet dělal jsem to asi 5 x a prostě hnus hlavně opatrně
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Jinak co se tyce pripojeni autoradia, tak zlutej kabel je pamet, ten musi bejt pripojenej furt. A cervenej se pripojuje na +pri zapnutym zapalovani kdyz chces, aby se zapnulo pri zapnuti zapalovani. jinak ho klidne napoj na staly + a bude hrat furt. Ale hlavne pokud budes tahat novej + od baterky, tak nezapomen na pojistku V mym bejvalym aute nekdo napojil primo el. antenu a kabel se pri zkratu slusne zatavil do plastu vedle nej
Fiat Tipo 1.9TD granturismo