svítí kontrolka

Více
18 roků 3 týdnů zpět #1 od rosta
svítí kontrolka vytvořil uživatel rosta
ahoj mechanici. mam doposud problem a to ten ,že mi svítí stále vstřikovaci jednotka. měnil jsem lamda sondu ,čidlo nasavaneho vzduchu a potenciometr. a od te doby to svítí. nevím jak se restartuje řidici jednotka. jsem laik

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 3 týdnů zpět #2 od Pavel
Odpověděl Pavel pro téma Re: svítí kontrolka
No měla by na to přijít sama, že je po chybě pokud to teda není ještě nečím jiným, ale jinak stačí odpojit baterku cca na 10min.

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
18 roků 3 týdnů zpět #3 od tommy
Odpověděl tommy pro téma Re: svítí kontrolka
staci odpojit kostru

1.6ie 93"

Více
18 roků 2 týdnů zpět #4 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: svítí kontrolka
chyba lávky
reset řídící jednotky a vymazání chyby se provádí tak že vyndáš baterku a spojíš + kabel s - samozřejmě bez baterky :!:
řd má pamět a tu musíš vymazat vlastní skušenost takhle mě zlobilo ABS a pomohl mi tu kdysi nejaky pushak

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
18 roků 2 týdnů zpět #5 od Pavel
Odpověděl Pavel pro téma Re: svítí kontrolka
Někdy to funguje neboj jde jen o to jak dlouho trvá vybití kondenzátorů :? :idea:

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
18 roků 2 týdnů zpět #6 od tommy
Odpověděl tommy pro téma Re: svítí kontrolka
ano jde jen o ty kondiky,ale 10 min by melo stcit,to spojeni kabelu opravdu nedoporucuji protoze na tom muzes pohoret

1.6ie 93"

Více
18 roků 2 týdnů zpět #7 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: svítí kontrolka
měl jsem to celej den a stejně se to nesmazalo

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
18 roků 2 týdnů zpět #8 od ntmp
Odpověděl ntmp pro téma Re: svítí kontrolka
zdravim, mel bych taky jeden dotazek ohledne stale svitici kontrolce, konkretne se jedna o kontrolku rucni brzdy, pred nejakym casem mi odesla kovova trubka/hadicka od predniho praveho kola, koupil sem novou, namontoval, doplnil brzdovku a od te doby mi porad sviti kontrolka ze mam zatazenou rucni brzdu. Divne je ze to nedela kdyz jedu z kopce, respektive kdyz je auto nahnute dopredu. Nevi nekdo co s tim ? jestli to neni treba zavzdusnenim, nebo neco ? diky za rady :)

FIAT TIPO 1.4 i.e.

Více
18 roků 2 týdnů zpět #9 od Vlastík
Odpověděl Vlastík pro téma Re: svítí kontrolka
Asi vím nemáš tam někde poblíž brzdové hadice drátek,který je napojený na brzdovou destičku?Indikuje sjetí desek,můžeš tam mít taky někde prodřený ten drátek.Měl jsem něco podobného.Ta kontrolka na ručku,alespoň v mém případě indikuje i poruchu brzd /Málo brzdové kapaliny+ten drátek na sjetí desek.Koukni se i na čidlo od nádobky brzd.kapaliny :!: 8O

Více
18 roků 2 týdnů zpět #10 od ntmp
Odpověděl ntmp pro téma Re: svítí kontrolka
Mno, dratek k brzdam na desticku nemam zapojeny, nejspis tam nekde vysi, a tim padem to mozna sviti. To omrknu zitra, co se cidla na brzdovou kapalinu tyce, pochybuju ze funguje :) (moc mi toho v aute totiz nefunguje a ani by me to neprekvapilo kdyby zrovna tohle nefungovalo) Kazdopadne sem ted dolival brzdovku, tak pokud funguje to cidlo, nemelo by to svitit, bohuzel sviti = cidlo je nejspis po smrti, takze jeste skusim omrknout ty dratky na ty desticky a uvidim. Diky za radu.

FIAT TIPO 1.4 i.e.

Více
17 roků 3 měsíců zpět #11 od bery1970
Odpověděl bery1970 pro téma Re: svítí kontrolka
podle datumu už jdu s křížkem po funuse,ale snad to někomu pomůže.taky mi pořád svítila kontrolka brzd a byla to jen zaseknutá podložka ve víčku plováku od nádržky s brzdovkou.byla zaseknutá mezi těma zobáčkama co když vylezou z víčka na ně připojíš konektory.

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Vygenerováno za 0.392 sekund