RADIO
Mohli by ste mi poradit ako mate v svojom tipe pripevnene radio???, lebo som si kupil nove a to stare tam bolo len nasunute,nebolo v ziadnom supliku ani nicom podobnut, a nechcem aby sa toto nove za tyzden otriaslo..
DIKI MOC!!!!!
Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Myslím, že o tohle nejde. O vánocích sem to tak řešil, autorádio bylo v tomto otvoru docela navolno (ten original rámeček okolo rádia jako uchycení nestačí). Použil sem ještě ten šroub co je vzadu a plech, kterej sem dostal k autorádiu. Plech přišroubovat k tunelu a autorádio přišroubovat k plechuČAU,já mám středovej tunel a v něm je výklenek na rádio.Jednoduchý
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
autorádio bylo v tomto otvoru docela navolno (ten original rámeček okolo rádia jako uchycení nestačí). Použil sem ještě ten šroub co je vzadu a plech, kterej sem dostal k autorádiu. Plech přišroubovat k tunelu a autorádio přišroubovat k plechu
Ty rámečky jsou leda k vzteku, nikdy se mi je nepovedlo dokonale přichytit, aby se nekvrdlaly. V Tipu jsem rádio přichytil vzadu šroubem, jak je popsáno shora, pořád to rachotilo, tak jsem... kolem autorádia zezadu nacpal zmuchlané noviny
Zní to sice strašidelně, ale na mém rádiu jsou větrací a chladicí otvory pro jednotku CD až úplně vzadu, u konektorů, kde je i žebrovaný chladič koncového zesilovače, takže chlazení jsem tím neucpal.
Ovšem slyšel jsem i o podstatně originálnějším přístupu - vyfoukat zezadu mezery mezi vnitřní stranou konzole a rádiem montážní pěnou. Takhle upevněné autorádio určitě nikdo neukradne Jediné, co mi zabránilo, abych to zkusil, byly právě ty chladicí otvory, nechtěl jsem riskovat, že mi tam ta pěna zaleze a celé rádio bude na vyhození.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Fiat Tipo 1.9TD granturismo
Tak uz som to konecen dal fo kopi. Zohnal som suhlik original na Favorit a napasoval som ho tam.Sice dost obtiazne ale je tam. tie stare ranceky co tam boli som vyrezal a este som sa trochu pohral s tym otvorom aby sa tam suflik vosiel.nakonies som to zlepil laminatom,vytmelil a nanovo nastrekal.teraz tam radio drzi paradne
Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa
světla, digi palubka (prodej) - www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...ic&p=84080#84080
a také tipo - www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...ic&p=83432#83432
FIAT TIPO 1.6 i-e. 1988
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
světla, digi palubka (prodej) - www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...ic&p=84080#84080
FIAT TIPO 1.6 i-e. 1988
FIAT TIPO 1.6 i-e. 1988