Žárovky - interier

Více
17 roků 9 měsíců zpět #1 od komasix
Žárovky - interier vytvořil uživatel komasix
Prosím moc každého kdo s tím má přímou zkušenost. Jde mi o přesné označení a watáž jednotlivých žárovek především v palubní desce - jednak osvětlení ale taky kontrolky případně počet. (analog) Já třeba vím že osvětlení manuálního nastavení ventilátoru a teploty si žádá dvě celoskleněné žárovky typu 2x4,6d o výkonu 1,2W. Už se to tady dost řešilo ale nikdy to nebylo uplně jednoznačné. Dík moc.

Fiat Tempra SW 1,9TD 1995

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #2 od paldous
Odpověděl paldous pro téma Re: Žárovky - interier
a vis jak se ty zarovky vymenuji? lebo mne jedna nesviti a nevim jak se k ni dostat, zadnej sroub jsem tam nenasel....

Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988

Více
17 roků 9 měsíců zpět #3 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Žárovky - interier

a vis jak se ty zarovky vymenuji? lebo mne jedna nesviti a nevim jak se k ni dostat, zadnej sroub jsem tam nenasel....

Normalne za ni potahni a vytahni ji ven.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #4 od komasix
Odpověděl komasix pro téma Re: Žárovky - interier
Postup platí pro tempru ale to bude asi stejný.Vyškubneš otočný ovladače - některý dou blbě ale nakonec dou. Vyšroubuješ šrouby co tam uvidíš - vyšroubuješ asi 3 malinký šroubky který sou od spodu ze strany popelníku. možná budeš muset odtrhnout ten filcík kterej tam je aby ti nemlátili dvířka od popelníku protože pod nim se jeden skrývá. Potom by to mělo normálně jít vyndat - resp. vyndá se to samo. Je to jenom plastová placka s drátama a v ní sou na samostanejch kablích ty dvě žárovky.

Fiat Tempra SW 1,9TD 1995

Vygenerováno za 0.296 sekund