ZADNY STIERAC!

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1 od scoty-granturismo
ZADNY STIERAC! vytvořil uživatel scoty-granturismo
:D NAZDAR LIDI CHCEM SA OPYTAT CI NIEKTO NEMAL PROBLEMY ZO ZADNYM STIERACOM TYPU ZE RAZ IDE A ZASE NIE ,,CI NEVIETE KDE BY MOHLA BYT CHYBA VZADU POD DEKLOM SOM UZ POZERAL A MOTORCEK URCITE NENI ZLY!!!

FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #2 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: ZADNY STIERAC!

:D NAZDAR LIDI CHCEM SA OPYTAT CI NIEKTO NEMAL PROBLEMY ZO ZADNYM STIERACOM TYPU ZE RAZ IDE A ZASE NIE ,,CI NEVIETE KDE BY MOHLA BYT CHYBA VZADU POD DEKLOM SOM UZ POZERAL A MOTORCEK URCITE NENI ZLY!!!

Uz se to resilo, projdi si starsi prispevky - rele nebo prelomene draty!!!

• TripleX
18 roků 2 měsíců zpět #3 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Asi
RELE, prelomene draty spatne kontakty vzadu, spatne kontakty na packe, vadna packa ci pozor chyba na poistkovej skrini! Ja som mal taky problem s prednym stieracom razd isli raz nie. Potom uz prestali ist uplne resp. isli mi stale tak som tam dal docasne kable na poistku s prepinacom a pustal som si ich sam a potom ked mi hladal chybu clovek kde moze byt myslel si ze na sto percnet v packe a zistilo sa ze to cele blbo preto lebo na postkovej skrini bol pravdepodobne chyba pri vyrobe vobec tam nebol na jednom spoji cin teda drzaolo to iba na kontakte a preto to raz islo raz nie ...

Více
18 roků 2 měsíců zpět #4 od Jozef
Odpověděl Jozef pro téma Re: ZADNY STIERAC!
Na 99% býva problém v prelomených kábloch v 5 dverách. ja som to riešil natiahnutím nových vodičov a odvtedy mám pokoj

Fiat Tipo 1,6 DGT r.v. 1990 karburátor, najazdené 185.000 km
Fiat Marea Weekend 1,8 HLX r.v. 1998, najazdené 155.000 km

Více
18 roků 2 měsíců zpět #5 od Vali
Odpověděl Vali pro téma Re: ZADNY STIERAC!
Připojuji se také k teorii 5. dveří, zrovna včera jsem to dělal, nešel mi stěrač a vyhřívání zadního skla, taky mi to vyhazovalo pojistky na šíbru, jeden okruh se stěračem, pokud si dobře vzpomínám :) Po demontáži motorku a kontrole všemožného, skřínky, relé, vedení ke skřínce jsem odkryl plastovou průchodku v 5. dveřích a bylo jasno. Z 8 kabelů co tam mám bylo 6 přetrženejch :!: Což jsem až tolik nečekal. Nečekaně to byl motorek stěrače a vyhřívání skla :D Plus osvětlení SPZ. Tahal jsem tahal, naštěstí jsem měl zručného pomocníka, ale řeknu vám, Italové jsou pěkný ho..da, to jejich smysluplné zapojení je paráda 8O No každopádně okno hřeje, stěrače stírají :lol: Snad nové vedení vydrží.., když už jsem kvůli tomu měl sundané všechny plasty a koberečky v kufru, škoda jen, že jsem měl vybité baterky v digi :cry: :cry:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
18 roků 2 měsíců zpět #6 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: ZADNY STIERAC!
že se jistí spolu nesouvisející okruhy jednou pojistkou je normální, vychází to ze zatížitelnosti spojů a dělají to tak všichni výrobci. Ale že použili špatné dráty, kterým praskala izolace to vidím jako špatné. Práce z protahováním ja na houby ale jde to s pomocí protahovacího elektrikářského péra...

Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!

Více
18 roků 2 měsíců zpět #7 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: ZADNY STIERAC!

že se jistí spolu nesouvisející okruhy jednou pojistkou je normální, vychází to ze zatížitelnosti spojů a dělají to tak všichni výrobci. Ale že použili špatné dráty, kterým praskala izolace to vidím jako špatné. Práce z protahováním ja na houby ale jde to s pomocí protahovacího elektrikářského péra...

To vis, vsude se setri a nejvetsi tlaky jsou prave v automobilovem prumyslu. Taky vidim, ze to soudruzi z italie podcenili...

Více
18 roků 2 měsíců zpět #8 od Vali
Odpověděl Vali pro téma Re: ZADNY STIERAC!
to michal_tipar: ale já jsem to možná blbě napsal, to já vím, že jenormální na 1 pojistku více "spotřebičů" okruhů. Já spíše myslel, že jsou nekvalitní ty dráty :lol:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
18 roků 2 měsíců zpět #9 od scoty-granturismo
Odpověděl scoty-granturismo pro téma Re: ZADNY STIERAC!
veruže zatiaľ som chybu ešte neodhalyl mmm neviem kde to môže byť :(

FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Vygenerováno za 0.066 sekund