palubovka

Více
18 roků 2 měsíců zpět #1 od seko888
palubovka vytvořil uživatel seko888
nesvieti mi hlavna časť palubovky len blika skušal som kostru na palubovke ale ta je v pohode neviem už kde mam hladať chybu :cry:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #2 od kanko00
Odpověděl kanko00 pro téma Re: palubovka

nesvieti mi hlavna časť palubovky len blika skušal som kostru na palubovke ale ta je v pohode neviem už kde mam hladať chybu :cry:

....kua, dnes mi na analogu pocas jazdy zablikalo osvetlenie pravej casti, kde je teplomer, tlak oleja, turbo a ikona auta.... a zhaslo.
Svieti mi iba rychlomer a otackomer.... Asi sa mi prepalil ten smiesny plosak chyteny pod obimkami ziarovíek. Co teraz? Poradte aj mne....

A to som chvalil tech. stav mojho tipa....

Fiat TIPO 1.9 TD GT, 305.000 km

Více
18 roků 2 měsíců zpět #3 od seko888
Odpověděl seko888 pro téma Re: palubovka
mne nesvieti ani to

Více
18 roků 2 měsíců zpět #4 od kanko00
Odpověděl kanko00 pro téma ...palubovka
... nesvieti Ti nic? To si moc neporadil. Ale ja som dnes pracoval....
Takze vymontoval som von z auta palubovku, kurnik sopa, uz som to raz robil, ale vzdy ma to nastve, taka robota :cry:
A mam na tom plosaku co je chyteny na zadnu cast palubovky, asi otrasmi predrany na plosaku privod stavy k ziarovke osvetlenia a to vyradilo dve ziarovky osvetlenia. Pajkovackou to nejde spojit, prepalilo mi to aj ten tenucky plas, ci skor foliu.

Poradte, neexistuje nieco co mi spoji ten medeny "chodnicek" aby mi to fumgovalo? Nejaky tekuty elektrovodivy lep.... :idea:

Více
18 roků 2 měsíců zpět #5 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: palubovka
elektrovodivý lak na bázi stříbra, opravují se s tím třeba přerušený vyhřívání zadního skla, mám to doma koupený právě na tu palubku, zatím jsem to nezkoušel...

Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!

Více
18 roků 2 měsíců zpět #6 od kanko00

elektrovodivý lak na bázi stříbra, opravují se s tím třeba přerušený vyhřívání zadního skla, mám to doma koupený právě na tu palubku, zatím jsem to nezkoušel...

... kde sa to da kupit? AKo sa to vola presne? Porad, serie ma ta palubovka...

Více
18 roků 2 měsíců zpět #7 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: palubovka
v obchodech na elektrosoučástky by to měli umět. U nás třeba GES www.ges.cz

www.ges.cz/?page=index&of=1&gcat...mp;gesid=GES08000025

Mají tam i jiné vychytávky, třeba CU plech s vodivým lepidlem, o tekrát ještě nemeli.

Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!

Více
18 roků 2 měsíců zpět #8 od seko888
Odpověděl seko888 pro téma Re: palubovka
ja som to dal do elektro servisu dufam tam niečo stym spravia ja už som nato nemal nervy :cry:

Více
18 roků 1 měsíc zpět #9 od kanko00

v obchodech na elektrosoučástky by to měli umět. U nás třeba GES www.ges.cz

www.ges.cz/?page=index&of=1&gcat...mp;gesid=GES08000025

Mají tam i jiné vychytávky, třeba CU plech s vodivým lepidlem, o tekrát ještě nemeli.

Doprdele s obchodmi. Kukali na mna ako na E.T. mimozemstan. Potom prisiel sef a povedal ze to nemaju, lebo to ma trvanlivost iba 6 mesiacov a nikto to nechce.
A vraj NIEKDE by som mozno mohol kupit dake samolepiace vodive folie ci co... Takze som zase na zaciatku. Ale idem pozriet tvoje odkazy na NETe. Dik

Více
18 roků 1 měsíc zpět #10 od Vali
Odpověděl Vali pro téma Re: palubovka
Zkus se kouknout na tyhle stránky www.hadex.cz/ , sekce pájecí technika, chemie - chemikálie, mají tam ten lak a ruzné jiné vychytávky. Je to obchod s radiotechnikou a pro kutili s tímto zaměřením. Jsou tam docela ochozní a poradí. Třeba ti to pomůže :wink: Akorát je problém, že je to v Ostravě, ale posílají i na dobírku.

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
18 roků 1 měsíc zpět #11 od kanko00
Dik za info. Hladam aj v SR, aj CZ. Len v SR je jedna firma co spolupracuje s dakou CZ firmou. Su kusok odo mna. Skusim este aj Brno, tam casto chodim.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #12 od kanko00
Odpověděl kanko00 pro téma opravna paska v SR
... mam firmu v SR co ma opravnu samolepiacu pasku. Ide o CU pasku. Cena je 46,- Skk s DPH (co uz slovenske ceny) a plus dobierka v ramci SR je 70,- Skk s DPH.

Ich kontakt:

T.V.POWER, SK-900 50 Kralova pri Senci 151
Mob.: ++421 903 228 603
Tel./Fax: ++421 2 4590 1427
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vygenerováno za 0.062 sekund