Zmatené elektro spotřebiče

Více
18 roků 1 měsíc zpět #1 od michel
Zdar všichni Tempraři:))Potřeboval bych poradit,mám Fiat Tempru 1.8 benzin r.v.92!Při zapnutí přístrojové desky mám digi se mi samy od sebe zapnou stěrače,které nejdou nijak vypnout ani regulovat páčkamy rychlosti!!Všechny elektro spotřebice se chovají hodně zmateně!!!Fakt nevím co s tím,poradte někdo,dík:)))

Fiat Tempra 1.8 77kw 92,digi :)) :)),najeto 145 000:))

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #2 od scoty-granturismo
michele ja ti teda neviem

vieš to všetko by som porovnal podla toho kebyže to vidim ,,pozri môj názor mám tipo 2,0 i.e. GRANTURISMO R.V.92 a v super stave a kúpil som ho za 45 000sk a aj kebyže mám doňho vraziť ešte dalších 30 stále sa mi to opláca ako kúpiť auto nové za 200 000tisíc,,môj názor

FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Více
18 roků 1 měsíc zpět #3 od paldous
ten prispevek trochu nepasuje,asi si se preklikl do jine diskuse

Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988

Více
18 roků 1 měsíc zpět #4 od brumla
Tohle je evergreen, probíralo se to tu několikrát. Bývá vadný kontakt na některém ukostření, nebo voda v pojistkové skříni, nebo zkratují některé dráty ve svazku, nebo vadný některý ze spínačů u volantu. Zkus to tady prohledat.
Já osobně u svojeho auta na to neměl nervy a dal ho do servisu (a od té doby mi nefunguje vyhřívání zadního skla).

Fiat Tipo 1.7d, r.v. 1989, 250.000+ km najeto

Více
18 roků 1 měsíc zpět #5 od Augustin

Tohle je evergreen, probíralo se to tu několikrát. Bývá vadný kontakt na některém ukostření, nebo voda v pojistkové skříni, nebo zkratují některé dráty ve svazku, nebo vadný některý ze spínačů u volantu. Zkus to tady prohledat.
Já osobně u svojeho auta na to neměl nervy a dal ho do servisu (a od té doby mi nefunguje vyhřívání zadního skla).

100% je to v ukostreni.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #6 od michel
jenže já nevím kde to ukostření hledat!!!Zkoušel jsem pod volantem na levo ale tam nic není!!!Taky u zadního blatníku u podběhu na levo ale tam taky nic!!!

Více
18 roků 1 měsíc zpět #7 od michal_tipar
vlevo vedle dveří pod panelem palubky, musíš oddělat spodní panel pod volantem a pak na to koukáš na levé straně... Další body jsou na šavlích u motoru a v kufru za podběhy na obou stranách (aspoň pokud si to pamatuju) prostě každé světlo má kolem sebe nějaký kostřící bod abys nemusel tahat dráty přes půl auta ke kostře...

Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!

Více
18 roků 1 měsíc zpět #8 od Augustin

vlevo vedle dveří pod panelem palubky, musíš oddělat spodní panel pod volantem a pak na to koukáš na levé straně... Další body jsou na šavlích u motoru a v kufru za podběhy na obou stranách (aspoň pokud si to pamatuju) prostě každé světlo má kolem sebe nějaký kostřící bod abys nemusel tahat dráty přes půl auta ke kostře...

Ja mam pocit, ze u zadniho leveho svetla nic neni. Je tam tazena kostra od leveho svetla. Jinak mas pravdu, jsou tam kde pises.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #9 od michel
Já už na to nemám nervy tak jsem to dal radši do servisu :D :D ,už mi z toho pěkně hrabe :cry: :cry:

Více
18 roků 1 měsíc zpět #10 od michel
tak už mám auto ze servisu doma.Je na tom uplně stejně jako když jsem ho tam dával!!!Prej to asi bude celou pojistkovou skříní takže ji ted sháním kde se dá!!!!!Dokonce mi to ted dělá to že i když je vše vypnuto tak mi svítí světla,vůbec mi nesvítí přístrojovka a auto skoro vůbec nejede,divně to cuká a nemá žádný tah!!!

Více
18 roků 1 měsíc zpět #11 od michel
Nevíte někdo za kolik se dá sehnat jetá pojistková skřín na Tempru 1.8 77kw r.v.1992 :D

Vygenerováno za 0.071 sekund