Podsviteni stredove konzoly

Více
18 roků 3 týdnů zpět #1 od paldous
Podsviteni stredove konzoly vytvořil uživatel paldous
zdar lidi,dnes jsem rozebral stredovou konzolu jelikoz mi tam nesvitila jedna zarovicka,dnes kdyz jsem to zkouk,tak jsem zjistil ze uz nesviti ani ta druha, a ted ten problem: jak vyndat ty zarovky z toho pouzdra ven,jelikoz jsou v takove cerne objimce a ta je tam zatavena, zvrchu to taky nepude nebot tam je zatavenej pruhlednej plast....., jo a jeste nevi nekdo nahodou jaky zarovicky tam presne jsou,abych koupil ty spravny....a taky me napada,jestli nekdo nevi kde jsou zapojeny ty 4 kabely co vod nich vedou....asi to budu muset rozebrat cele jelikoz i ty knofliky nak neprepinaj-tu ventilaci....

Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 3 týdnů zpět #2 od mt-tuning
myslim ze to kupis komplet cele, tieto ziarovky sa tak predavaju. teda ak myslim to co myslis ty..

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
18 roků 3 týdnů zpět #3 od paldous
no to asi ne,nebot ja to jdu kupovat do prodejny elektro soucastek,ale nevim je vytahnout, potrebuju to dat ven a podle toho koupit nahradni,nechci kupovat zadne drahe sady,potrebuju jen ty dve nahradni zarovky,ale nejsem si jist jestli je chyba v zarovickach nebo nekde v kabelazi pripadne kontaktech,kdybych aspon vedel kam to vede,se mi nechce kvuli tomu rozdelavat celou palubku.....

Více
18 roků 3 týdnů zpět #4 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: Podsviteni stredove konzoly
...nehledej v tom vědu. Nic není zatavený. Je to jen plast a ten je jen zacvaknutý. Žárovičky jsou jen v těch černých plastových hranatých objímkách a zacvaknutý do toho bílýho plastu. Jen zatáhni a vyndáš to. V tom bude ta žárovička, kterou koupíš i na benzince. Jen se podívej na hodnotu. Myslím, že se dělali 2W a 3W. Já už to předělal na modrý diody...

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
18 roků 3 týdnů zpět #5 od paldous
no jo,jenomze ja tu cernou plastovou krabicku v ktere je ta zarovicka mam zatavenou do toho biliho plastu,tak ted babo rad,mam to ulomit a pak prilepit anebo zhanet nahradnou kde se to da jak ty rikas rozdelavat? asi se nejprve zatavovali,a pak to udelali rozdelavaci, ja mam totiz rok vyroby 88

Více
18 roků 3 týdnů zpět #6 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: Podsviteni stredove konzoly
tak jestli ti to někdo zatavil, tak máš asi smůlu. Normálně je to rozdělávací. Jak jinak by jsi měnil žárovku, co...? (i Italům praskaj žárovky a taky je musí měnit) Napiš tady někomu, kdo to rozprodává a kup normální (nezatavenou) a máš to vyřešený...

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
18 roků 3 týdnů zpět #7 od paldous
dnes jsem to rozebral s pouzitim sily ale su zvedav jak to dam do kupy, jinak zarovky vypadaj vporadku tak nevim kde muze byt zrada,skoro jsem kvuli tomu vymontoval celou palubku a ani sem s tim nepoh.....

Vygenerováno za 0.049 sekund