osvetleni pacek pod volantem

Více
18 roků 3 týdnů zpět #1 od paldous
zdar lidi,prestala mi svitit leva packa pod volantem, chtel bych vymenit zarovicky ale ani za nic mi nejde vytahnout ten kovovej cep v tom plastu,vim ze by to nemelo byt zalisovany ale asi se to tema rokma nak zakouslo, chci se vas zeptat jak jste to vytahli vy? nejdriv jsem to skousel sroubovackem,pak jehlou a nic,nevim jestli to mam nahrit nebo urvat.....dejte supr radu

Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 3 týdnů zpět #2 od Criton

Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Více
18 roků 3 týdnů zpět #3 od Pavel
Odpověděl Pavel pro téma Re: osvetleni pacek pod volantem
Už je to dlouho co sem je měnil za LED, ale ten malej čep co si pamatuji tak šel docela rozumně vyndat.

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
18 roků 3 týdnů zpět #4 od paldous
diki moc ale to som si uz davno precital, len sa neviem dostat do vnutra bez poskodenia,ten kovovy kolik mi nechce ist von, neviem ako ho vytiahnut,keby na to bol volaky figel .........

Více
18 roků 3 týdnů zpět #5 od Criton

Už je to dlouho co sem je měnil za LED, ale ten malej čep co si pamatuji tak šel docela rozumně vyndat.

fajn, to se mi hodí, aspoň se tě zeptám, jak to tam funguje.. když si měníš barvu těch žároviček (diod), tak musíš seškrabat zelenou folii (pokud tam je, nevim) z těch písmenek? nebo sou ty písmenka normálně bíleprůhledný

možná sem to napsal blbě, snad to pochopíš...

Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Více
18 roků 3 týdnů zpět #6 od petr1978
Mě se ten kolík nepovedl vytáhnout, tak jsem ho nejprve zarazil co to šlo, pak jsem mezi ty dva díly v místě kolíku vrazil malý šroubováček a rozebral to. Kilík jsem vytáhl až po rozebrání:-)
Ele jestli chceš měnit barvu, tak ty čísla jsou bílé.
Já už tam mám diody, žárovičky se rychle pálí:-)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
18 roků 3 týdnů zpět #7 od Pavel
Odpověděl Pavel pro téma Re: osvetleni pacek pod volantem

fajn, to se mi hodí, aspoň se tě zeptám, jak to tam funguje.. když si měníš barvu těch žároviček (diod), tak musíš seškrabat zelenou folii (pokud tam je, nevim) z těch písmenek? nebo sou ty písmenka normálně bíleprůhledný

možná sem to napsal blbě, snad to pochopíš...

Nabouchat tam LED není problém, ale ten plast s těma znčkama je zespodu zelenej, možná by to šlo oškrábat. A nebo mě napadá zkusit sehnat páčky s posledních modelů, protože tam to vypadá že LED už sou orig. tzv. ty značky by mohly bejt bílé...nevím

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
18 roků 3 týdnů zpět #8 od paldous
ja co ted pokusne rozebiram packy ktere mam na odskouseni tak tam jsou uz zarovicky origo zeleny,jinak stale se me nepodarilo vytahnout ten kolik,asi skusim nad zapalovacem nahrit spendlik a pichnu to do toho plastu vedle toho kolicku......., ti packy co maj zelene zarovicky jsou z modelu po modernizaci,jsem zvjedav jake budou v tom mym co ma r.v. 1988....

Více
18 roků 2 týdnů zpět #9 od paldous
tak jsem zjistil ze na mem aute jsou uplne jine plosaky jako jsou vyfoceny v navodech na strance,tak ted premyslim jak to predelat na LEDky, na fotkach v navodech jsou zarovicky se zelenyma navlekama a ja tam mam uz origo zarovicky ale trochu mensi jak jsou v navodech a jsou uz zelene.....

Více
18 roků 2 týdnů zpět #10 od petr1978
Já mám na vývodu z diody miniaturní odpor a nemusel jsem nikde přerušovat tišťák:-)
Všechno mi tam v pohodě vlezlo.
Plast mám bílý a můžu si dát barvu podsvícení jak uznám za vhodné:-)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Vygenerováno za 0.060 sekund