schema

Více
17 roků 8 měsíců zpět #1 od Davca
schema vytvořil uživatel Davca
Cau nevite prosim vas nekdo jak vymenit digi palubku za analog nejlepe schema jak prekopat konektory dik moc

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #2 od IceTipo
Odpověděl IceTipo pro téma Re: schema
ja jsem delal opak ja vymenoval analog za digital a ty dratky jsem resil podle barev normalne jsem je odstrihal a potom zapojoval podle barev ale chce to aby jsi mel ty konektory i na te digi i na te analog aby jsi to mohl jen premenit barvy(dratky) nikoliv cele konektory protoze ty konektory jsou barevne jinak osazeny.

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #3 od Davca
Odpověděl Davca pro téma Re: schema
no jo takze kdyz mam cyly konektory z analog tak mam jen odstrihnout ty digi a napajet ty analog podle barev?pocopil jsem to dobre?

Více
17 roků 8 měsíců zpět #4 od IceTipo
Odpověděl IceTipo pro téma Re: schema
jj pochopil dobre(doplnek ja nic nepajel a spojil jsem je cokoladou)

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #5 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: schema
...anebo si to vyfoť, nebo popiš a ty drátky v konekorech vycvakni a dej tam, kam patří. Není tam zas až tolik změn...

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
17 roků 8 měsíců zpět #6 od temprař
Odpověděl temprař pro téma Re: schema
já osobně bych digital za analog nevyměnil nikdy. - některé členu klubu upozorňuji na to,že se nechci dohadovat o tom, zdali je lepší digital nebo analog

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
17 roků 8 měsíců zpět #7 od MichalW
Odpověděl MichalW pro téma Re: schema

...anebo si to vyfoť, nebo popiš a ty drátky v konekorech vycvakni a dej tam, kam patří. Není tam zas až tolik změn...

Právě že je. Konektory digital/analog jsou úplně jiné.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #8 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: schema

Právě že je. Konektory digital/analog jsou úplně jiné.

Však jsou jiné konektory, ale dráty ne. Tak je musí přehodit správně do děch konektorů...

...apropoo taky jsem si to přehodil na digitál. Líbilo se mi to asi 2 měsíce a pak jsem to přehodil zpět na analog. Není nad to jen pozorovat ručičku v zorným poli, kde ji očekávám, než se dívat na kontrolky a soustředit se, co je tam za číslo. Navíc to osvětlení přes den, když je sluníčko... ale nechci otevírat diskuzi, co je lepší. Toto je jen má osobní zkušenost.

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Vygenerováno za 0.088 sekund