Autoradio

Více
17 roků 7 měsíců zpět #1 od wlczak
Autoradio vytvořil uživatel wlczak
koupil sem si nove autoradio a nepasujou mi tam draty ....nevite co si mam ktomu koupit? .....:-(... poradte prosííím :?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #2 od renekovac
Odpověděl renekovac pro téma Re: Autoradio
kup si k tomu redukciu,alebo si sprav valstny rozvod (natahaj kable,a elektriku)

Fiat Tempra 1.6 SW-ie/56kW/vyr.1992 OHC-3.4.2007 som ju pohladil naposledy,odviezli si ju na slovensko..,Fiat Croma 2.0 i.e S-DOHC.r.v.94/7.max.som este neskusal,az po kontrole v servyse..

Více
17 roků 7 měsíců zpět #3 od J.TuneR
Odpověděl J.TuneR pro téma Re: Autoradio

koupil sem si nove autoradio a nepasujou mi tam draty ....nevite co si mam ktomu koupit? .....:-(... poradte prosííím :?

Nejlepší je ISO konektor. Pozor na +. Pokud máš dva dráty od radia na+. tak jeden, co je na diodu a paměť (při zapojení dioda bliká) dej na přímo a ten druhý + dej na kontakt č.15 na spínací skříňce. Mě to tak fachčí v poho. U některých autorádií to lze spojit oba + (červené) do jednoho, ale to musíš vyzkoušet. Přeji hodně trpělivosti. :roll: Jinak se to tu už řešilo v elektroistal....

Více
17 roků 7 měsíců zpět #4 od me2d
Odpověděl me2d pro téma Re: Autoradio
Nepíšeš jestli myslíš konektor co se strka do radia nebo ten opačnej konec.
V případě ISO (opačnej konec):
Většinou se spojuje žlutej s červenym (na ISO konektoru) jeden je napájení rádia,paměti atd a druhej je spínací.
Záleží ale jaky máš rádio a jaky konektor máš v autě,přechodky z origo na ISO jsou k dostání skoro vsude ale cena je od nejakych 200 do cca 500kč
dle typu auta.
V případě konektoru do rádia typu "kostka" : Upřímnou soustrast :cry:

Více
17 roků 7 měsíců zpět #5 od me2d
Zapoměl jsem dodat že hodne radií má ISO přímo,tak tam to pak vyřeší nejlíp ta redukce,anebo štípačky ametoda pokus omyl :D

• TripleX
17 roků 7 měsíců zpět #6 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma OK
OK ale nie do rubriky motory ...

Více
17 roků 6 měsíců zpět #7 od Marcus
Odpověděl Marcus pro téma Re: Autoradio
:? Teraz, včera som kúpil nové autorádio KENWOOD inštaloval som ho. Prepájal káble. Rádio ide, ale na paneli mám chybové hlásenie keď zapnem svetlá že nejde pravé pedné svetlo, pravé zadne sveto a ľavé osvetlenie ŠPZky. Neviem čo to je. vymenil som poistky za nové a aj tak to svieti na kontrolnom panely. káble som však už vopred zaizoloval a skrat by nemal byť. Marcus

Marcus, Fiat Tipo 1.7D DGT-modrá metalíza

Více
17 roků 6 měsíců zpět #8 od me2d
Tak si projdi kam si pripojil napajeni od radia,nejspis si se trefil na ten okruh svetel a dava to jinej odpor nez jen zarovky.
Mohl si taky pri manipulaci vytrhnout nejakej kablik

Vygenerováno za 0.402 sekund