Tmavne palubovka-auto kucká
- MagicMisel
- Autor tématu
18 roků 7 měsíců zpět #1
od MagicMisel
bmw 530i V8 www.ms-auto.cz
Tmavne palubovka-auto kucká vytvořil uživatel MagicMisel
Chlapy tak mam po dlouhe dobe problemek!kdyz nastartuju tak je palubovka tmava a nesviti tak jak ma!a kdyz se rozjizdim tak je to problem kucka to a nejede to jak kdyby tam nekam slo malo elektriky!ale kdyz nastartuju poradne proslapnu plyn tak tak se to jakoby oziví palubka zacne sviti jak ma a je to v poho!a nebo staci pri jizde to vyhnat do otacek a taky v poho!je to po tom jak byli ty deste a celej den se jedilo v mokru!nemohla se nekam dostat voda?vim ze se mi to uz stalo asi tak 3krat behem zimy kdyz bylo mokro!ale ne tolik!
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
18 roků 7 měsíců zpět #2
od TooM-As
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
Odpověděl TooM-As pro téma Re: Tmavne palubovka-auto kucká
já bych tipnul že se dostane voda někam k alternátoru. jednou se mi to stalo když jsem projížděl dost zapadanou cestu (sněhem) . alternátor je totiž docela nízko v motoru. Teď co byli deště mi to jednou udělalo taky ale to jsem i slyšel že mi píslá klíňák.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
18 roků 7 měsíců zpět #3
od mk-tec
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
Odpověděl mk-tec pro téma Re: Tmavne palubovka-auto kucká
Tak to je celkem běžná a často se vyskytující závada. Odešla ti nějaká dioda v altíku, akorát neřekla, kam... Když si to tady ve fóru projdeš... "Šmudlo, hledej"
- MagicMisel
- Autor tématu
18 roků 7 měsíců zpět #4
od MagicMisel
Odpověděl MagicMisel pro téma Re: Tmavne palubovka-auto kucká
taky me to obcas piska tak to namazu mejdlem a je to v poho!taky myslim ze se jen nekam dostala voda!
18 roků 7 měsíců zpět #5
od mk-tec
...a taky je dobrý ho občas zkontrolovat a dopnout...
Taky mi to dělalo. Občas to bylo v poho a občas to dělalo, hlavně když bylo vlhko. Když se to proměřovalo, tak to bylo vždy v poho, ale stejně to dělalo. Nakonec mi známej elektrikář proměřil altík a zjistil, že je spálená dioda. Pak jsem ji vyměníl a od té doby klid.
Odpověděl mk-tec pro téma Re: Tmavne palubovka-auto kucká
taky me to obcas piska tak to namazu mejdlem a je to v poho!taky myslim ze se jen nekam dostala voda!
Taky mi to dělalo. Občas to bylo v poho a občas to dělalo, hlavně když bylo vlhko. Když se to proměřovalo, tak to bylo vždy v poho, ale stejně to dělalo. Nakonec mi známej elektrikář proměřil altík a zjistil, že je spálená dioda. Pak jsem ji vyměníl a od té doby klid.
- MagicMisel
- Autor tématu
18 roků 7 měsíců zpět #6
od MagicMisel
No ja sem promeroval dobíjení a v poho!remen sem dotahl a furt to dela!musím ho nechat premerit jestli neni naka ta dioda v haji!
Odpověděl MagicMisel pro téma Re: Tmavne palubovka-auto kucká
No ja sem promeroval dobíjení a v poho!remen sem dotahl a furt to dela!musím ho nechat premerit jestli neni naka ta dioda v haji!
Vygenerováno za 0.036 sekund