oprava digitalnej pristrojovky u Tempri....
FIAT Tempra 1.9 TDs
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
v digi palubke mas stav ukladany do pamate, mam taky dojem, ze je zavada v palubke, nezapisuje pamat.mam tempru a regatu a ani na jednom mi neukazuje kilometre takze si neviem vypocitat aku mam spotrebu ... s autami som spokojny hlavne Tempra sa mi zapacila ale chcem vediet kolko berie aj Tempre aj Regata 1.9 TD pomozte niekto.... kto ma info tak aj ako by som opravil digi pristrojovku na tempre lebo ked startnem tak mi celkove km nepocita iba kolko najazdim od startovania ale k celkovim to nepripocita a hadze mi tam vseliake cisla ale uplne hluposti raz je cislo vacsie raz mensie ....
musi sa to rozobrat a pohladat pricinu, moze to byt aj vadna pamat.
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
Moje spotřeby: Ritmo D 6l/100l, Regata D 5,5l/100km, Prisma Tds 5l/100km, Tempra Tds 6,5l v létě -7,1l v zimě
DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)
FIAT Tempra 1.9 TDs
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Ritmo-nevím, a se zbytkem bez výhrad souhlas měl sem obětři zbylé auta se stejnýmy poznatkyV odkazu uvedeném nahoře jsou napsány snad všechny příčiny, čím by to mohlo být. Začni čidlem na převodovce a neboj se sundat i celou palubní desku, a zkontrolovat všechny kontakty a ukostření.
Moje spotřeby: Ritmo D 6l/100l, Regata D 5,5l/100km, Prisma Tds 5l/100km, Tempra Tds 6,5l v létě -7,1l v zimě
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
odpoj aku,vše se vynuluje(hodiny,denní stav km,digi klima),jen celkový stav (tKm) si to pamatuje....nikde som to nenašiel tak sa opýtam,má digi palubka nejaké extra napájanie,čiže je tak nejaká extra baterka alebo nie...lebo:vynulujem denny počitač kilometrov vypnem motor,nastartujem a zasa je tam to isté...a pri kúrení je to to isté nastavím trebars 20 stupnov vypnem klúčik potom zapnem a je tam zase 24C´
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid