Nesprávne funguje centrál

Více
18 roků 6 dní zpět #1 od Marcus
Nesprávne funguje centrál vytvořil uživatel Marcus
Poviem Vám, že je to poriadne na nervy. Mám Tipo 1.7Ddgt r.v.1988 s centrálnym (bez diaľkového ovládača) a samozrejme s elek. sťahovaním predných okien. Keď som kupofal toto Tipo už nefungovalo zamkínanie auta cez dvere vodiča, jedine na spolujazdcovej strane tak isto cez kufor sa nedá ani zamknúť a ani odomknúť. Čiže jediné miesto na uzamknutie a odomknutie auta bolo na spolujazdcovej strane. No teraz sa mi v poslednom čase stáva, že zamknem auto ale odomknúť sa dá len na 7. pokus a mám strach, že raz ho zamknem a už ho neodomknem. Rozobral som predné dvere spolujazdca. Nie je to žiadna sranda a zábava. Skontroloval som káble, premazal som WD 40tkou zámok a kĺby dverí. Odvtedy mi ide zamkínanie aj odomkínanie ale sa mi stáva, že keď ho zamknem a odomknem tak sa odomkne ale otvorím dvere sadnem do auta a dvere na spolujazdcovej strane sa mi otvoria-proste dedaju sa privrieť. ten zazýček mi nedrží alebo sa zasekne. Prednedávnom som zohnal vrak Fiatu Tipo 1.6 benzín kôli posilňovaču bŕzd. Majiteľ vraku mi povedal aby som si povyberal z neho všetko čo by som mohol potrebovať. tak som vybral aj všetky zámky, kľučky a mechaniky z dverí. Lenže ten vrak nebol v elektrike (bol bez centrálu) no a kľúče od tých dverí mi nedala. Tak teraz si neviem rady, čo a ako ďalej. Ak máte nápady, názory a vyjadrenia-píšte. Pomôžete mi tým. Ďakujem :?

Marcus, Fiat Tipo 1.7D DGT-modrá metalíza

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 6 dní zpět #2 od paldous
tak ja mam tiez 1.7d ale bez elektriky a neviem si to vynachvalit, na tak starom aute by som dal ten central von ked nefunguje a nechal tam cisto mechanicky otvarane zamky....tam sa nema co pokazit...iba treba nastavit tie uchyty na dverach aby sa lahko otvarali a zatvarali a hlavne to poriadne dotiahni,lebo mne pred nedavnom za jazdy vypadli podlozky z vodicovych dveri a musel som ich hladat,poriadne som to teraz dotiahol a ziaden problem....

Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988

Více
18 roků 6 dní zpět #3 od Augustin
2Marcus: Podivej se tady na stranky, toto tema se tady jiz resilo nekolikrat.
Mas tri moznosti:
1) bud jit do noveho/starsiho zamku dveri
2) opravit si ten stavajici, popr. vymenit co je pokazene
3) dat tam pouze tu mechanickou potvoru a vyradit central z f-ce.

Osobne bych volil bud 1 nebo 2. Rozebrat to neni az tak velka hruza (vytahnout, odvrtat dva nyty a rozlozit), kdyz zjistis v jakem to je stavu, tak se rozhodnout.

Central je central, at si kazdy rika co chce... :wink:

Více
18 roků 4 dní zpět #4 od renekovac
no po dnesku mam aj ja problem so zamikanim centralu..montoval som do mojej cromi hudbu (zosilovac,repro,crosower,basstube)po dokonceni mi prestali svietit digitalky,a na borde kde je zobrazene auticko z kontrolkami mi svietia zadne dvere lave,ked zamknem auto,po sekunde sa odomkne,a dakedy mi imobilizer(ciselny kod) zostane zeleny a neprepne sa do rezimu ochrany.predtim sa dal do imobilizera zadat kod len po vlozeni kluca do spinacej skrynky a otoceni do polohy 1-este nesvietia kontrolky..teraz to ide aj bez vlozeneho kluca.auto inac funguje normalne..dikes za rady..

Fiat Tempra 1.6 SW-ie/56kW/vyr.1992 OHC-3.4.2007 som ju pohladil naposledy,odviezli si ju na slovensko..,Fiat Croma 2.0 i.e S-DOHC.r.v.94/7.max.som este neskusal,az po kontrole v servyse..

Více
18 roků 3 dní zpět #5 od petr1978
Máš problém že ti centrál nedojíždí do krajních poloh.
Nejlepší je to asi rozebrat a opravit. Ale často to taky dělají táhla když zadírají.
Už jsem to dělal, a je to fuška. Ale centrál je centrál:-)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Vygenerováno za 0.043 sekund