spínacia skrinka

Více
17 roků 7 měsíců zpět #1 od scherer012
spínacia skrinka vytvořil uživatel scherer012
mám problém
občas sa mi stáva, že nemôžem otočiť kľúčikom do polohy štart
po niekoľkých vytiahnutiach a znovu zastrčeniach kľúča to funguje normálne
bude zlá spínacia skrinka?
mal to už niekto rozobraté?

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #2 od HAJECEK
Odpověděl HAJECEK pro téma Re: spínacia skrinka
Tak mě se stává že otočím a auto nic a nic, po párkrát otočeních teprve začne vůbec startovat, baterka v poho a startér snad taky,na škodovkách to prý spínací skříňka dělala ale u FIATA není její cena jako u 120 tak se ptám,,,,.je to taky kvůli spínací skříňce ? :?:

FIAT TIPO 1.6 sx DOHC, 66kW - DGT

Více
17 roků 7 měsíců zpět #3 od csala
Odpověděl csala pro téma Re: spínacia skrinka
No spinacia skrinka pri starte dostava zabrat, zvlast ked to nejak super nestartuje. Zvykne zahoret kontakt v spinacej skrinke.
Moze byt problem aj v starteri.
Pri otoceni kluca do polohy start musi cvaknut elektromagnet vysuvneho pastorku startera. Inac je problem v kontakte na starteri, alebo v tej spinacej skrinke. Pokial je startovaci kontakt na spinacej skrinke kaput, tak najjednoduchsie je pouzit startovacie tlacitko :)

Fiat Croma TDid

Více
17 roků 7 měsíců zpět #4 od scherer012
Odpověděl scherer012 pro téma Re: spínacia skrinka
spínacia skrinka mi cvakne, ale nedá sa pretočiť kľúčom- správa sa tak akoby som mal naštartované auto a chcel znova štartovať bez vypnutia kľúča :?

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 7 měsíců zpět #5 od csala
Odpověděl csala pro téma Re: spínacia skrinka

spínacia skrinka mi cvakne, ale nedá sa pretočiť kľúčom- správa sa tak akoby som mal naštartované auto a chcel znova štartovať bez vypnutia kľúča :?

Vyzera to na mechanicku zavadu v spinacej skrinke. Da sa to rozobrat a snad aj opravit, ale radsej si to prepoj na to startovacie tlacitko.
Jasne, ze takto prides o blokovanie opakovaneho startu nastartovaneho motora. Ale to nie je az take hrozne, niektore auta, myslim stare skodovky to blokovanie vobec nemali.

Fiat Croma TDid

Více
17 roků 7 měsíců zpět #6 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: spínacia skrinka
Teoreticky by spínací skříňka měla být podobná jako u Favorita. Nejsem si tím jistý, ale funguje stejně:-) Řešení je buď vyměnit, nabo rozebrat a šmirglem trochu přebrousit ty opálené kontakty. Popřípadě trochu přihnout aby skříňka normálně fungovala. Ještě jsem to nerozebíral, tak nevím jak se do toho dostat..

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Vygenerováno za 0.321 sekund