Ziarovky zadne svetla
17 roků 6 měsíců zpět #16
od Marthy
FIAT TIPO 1,4ie´93 3-dv.125000km,8,5l/100km
(v květnu 2009 prodáno,koupen Fiat Fiorino 1,3 JTD)
Odpověděl Marthy pro téma Re: Ziarovky zadne svetla
...s led žárovkami v zadních světlech před policií v pohodě a i STK jsem s tím absolvoval,to není vidět jakou tam mám žárovku,hlavně že to svítí,samozřejmě pokud možno stejně jako norm.žárovky tzn.aby to nesvítilo víc jak brzdový světla,to je jasný.
Samozřejmě v těch parkovačkách ty blikačky policie nemá ráda ani STK a jak psal kanko,je to pak drahý...jednou jsem na STK přijel s modrými parkovačkami a s modrým osvětlením na SPZ,ty mě hnaly...
Samozřejmě v těch parkovačkách ty blikačky policie nemá ráda ani STK a jak psal kanko,je to pak drahý...jednou jsem na STK přijel s modrými parkovačkami a s modrým osvětlením na SPZ,ty mě hnaly...
FIAT TIPO 1,4ie´93 3-dv.125000km,8,5l/100km
(v květnu 2009 prodáno,koupen Fiat Fiorino 1,3 JTD)
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 1 měsíc zpět #17
od BlackJack
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Odpověděl BlackJack pro téma Re: Ziarovky zadne svetla
Uvažuju o tom, že vyměním zadní brzdové za LED diody. Ale stojím před otázkou .. koupit nebo vyrobit vlastní?
Všimnul jsem si, že Pavel má v Tempře vyrobené. Tak ale vyrobit si to, je určitě dražší a složitější.
www.autodoplnky.cz/sys.php?action=image_.../led-zarovky-022.jpg
Jsou tyhle aspoň nějak vyuhlované? Já jen proto, že se většina světla bude soustředit na jeden malej kruh a to by určitě nevypadalo hezky.
Všimnul jsem si, že Pavel má v Tempře vyrobené. Tak ale vyrobit si to, je určitě dražší a složitější.
www.autodoplnky.cz/sys.php?action=image_.../led-zarovky-022.jpg
Jsou tyhle aspoň nějak vyuhlované? Já jen proto, že se většina světla bude soustředit na jeden malej kruh a to by určitě nevypadalo hezky.
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.264 sekund