-
Fórum
-
Technické fórum
-
ELEKTRO INSTALACE
-
panel check / kontrolka mnozstva oleja
17 roků 6 měsíců zpět #1
od mt-tuning
na panel checku mi od kupy vozidla neustale svieti kontrolka mnozstva oleja, aj ked je ho dostatok. zaujimave je, ze ked kluciky zapnem a vypnem dvakrat, tak zhasne. Nejake skusenosti??? za radu vopred dakujem/.
mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 6 měsíců zpět #2
od jirkaR
na panel checku mi od kupy vozidla neustale svieti kontrolka mnozstva oleja, aj ked je ho dostatok. zaujimave je, ze ked kluciky zapnem a vypnem dvakrat, tak zhasne. Nejake skusenosti??? za radu vopred dakujem/.
kolik tam máš litrů?
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
17 roků 6 měsíců zpět #3
od mt-tuning
menili sme olej, islo tam 5l castrol rs formula. len je zaujimave, ze vzdy zhasne pri druhom zapnuti klucika
mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r
17 roků 6 měsíců zpět #4
od GAS20
ja mamm tempru a tiez som mal problem s tim svetielkom ale to preto zetam na riske ma byt niejake elektronicke cidlo co ti meria hladinu oleja a to cidlo mi odislo ale uz to je ok...
FIAT Tempra 1.9 TDs
17 roků 6 měsíců zpět #5
od radioRH
svítí mě to taky ,kde konkrétně asi je to čidlo rad bych to spravil aby to fungovalo
fiat tempra 1.9 Tds-prodáno ted marea weekend 1.6 16v lpg
17 roků 6 měsíců zpět #6
od petr1978
To bude někde v čidlu nebo v drátech. Asi by to bylo dobrá opravit. Mám zkušenosti, že jedobré mít kontrolu jestli motor maže nebo nemaže.
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
17 roků 6 měsíců zpět #7
od rat21
To bude někde v čidlu nebo v drátech. Asi by to bylo dobrá opravit. Mám zkušenosti, že jedobré mít kontrolu jestli motor maže nebo nemaže.
Tiez mi to svieti, ale to ze maze ti ukaze kontrolka mazania.
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
17 roků 6 měsíců zpět #8
od radioRH
kontrolku samozřejmě mám ale když už to tam je tak bych chtěl aby to fungovalo
fiat tempra 1.9 Tds-prodáno ted marea weekend 1.6 16v lpg
17 roků 6 měsíců zpět #9
od GAS20
no kde presne to cidlo je tak to neviem... ja som s tym bol za kolegom je stary fiatak a on mi to spravil ja som tam nebol ako to robil..... ale keby si to fakt potreboval tak ti mozem zistit ze ako sa to robi....
FIAT Tempra 1.9 TDs
17 roků 6 měsíců zpět #10
od Dresik
tohle čidlo je na boku motoru u vany.
17 roků 6 měsíců zpět #11
od petr1978
Tiez mi to svieti, ale to ze maze ti ukaze kontrolka mazania.
Aha, tak to jsem špatně pochopil. Myslel jsem že svítí jiná kontrolka.
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
17 roků 6 měsíců zpět #12
od TripleX
Je to klasicka choroba Fiatov. Mne to robi tiez je to cidlo na olej. A presne otocis klucikom zasvieti otocis druhy krat zhasne. Ja ho mam prasknute na druhom motore bolo zlomene ale skusenost hovori ze to odchadza na kazdom starsom Fiate. Ja Fiata ani inak nestartujem iba mam taky tik na dva krat klucik ...
16 roků 3 týdnů zpět #13
od misoLM
Presne tak, aj mne ta kontrolka stale svieti.Len ked u nas pridem do predajne autodielov tak na mna budu kukat ako na debila ked im poviem co chcem.
Fiat Tipo 1.9 TD GRANTURISMO ´91...pomaly ale isto ))
Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 '00
Fiat Tipo 1.9 TD '93 uplne bez naznaku hrdze. (bratove)
16 roků 3 týdnů zpět #14
od Tonny Tempra SW
to cidlo je ako pise Dresik,s boku pri olejovej vane,inak ta kontrolka svieti asi na kazdom fiate,da sa kupit v mototechne nova ale stoji 3500sk,mne to svieti tiez.Ja olej obcas skontrolujem a zatial si toho svietenia nevsimam.Budem ho menit aj ja bo ma to svietenie znervoznuje ale to az tak na jar.
TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km
-
Fórum
-
Technické fórum
-
ELEKTRO INSTALACE
-
Vygenerováno za 0.480 sekund