Nedobiji prosim pomoc

Více
17 roků 10 měsíců zpět #1 od MALDAR
Nedobiji prosim pomoc vytvořil uživatel MALDAR
Mam motor 1,9 Td fiat tipo nemam ho sice v original aute mam ho ve škodovce 120 jak poznam ze mi alternator nedobiji jsou tam jen zastrcka na B+ a na privod M6 sroubek jak zjistim ze altik je v pořádku

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 10 měsíců zpět #2 od MALDAR
Odpověděl MALDAR pro téma Re: Nedobiji prosim pomoc
prosim o poloc

Více
17 roků 10 měsíců zpět #3 od MALDAR

Mam motor 1,9 Td fiat tipo nemam ho sice v original aute mam ho ve škodovce 120 jak poznam ze mi alternator nedobiji jsou tam jen zastrcka na B+ a na privod M6 sroubek jak zjistim ze altik je v pořádku

kontrolka mi sviti ale nezhasina

Více
17 roků 10 měsíců zpět #4 od Criton
Odpověděl Criton pro téma Re: Nedobiji prosim pomoc
ahoj, promiň, sice ti neporadim.. ale spíš mě udivuje, že máš motor 1.9TDs v Šadilaku... bože, jak si to tam dostal? Proč šokodovka? jak se na to tvářej třeba na technický? A vůbec lidi v okolí.. v životě sem neviděl naftovou škocnu...

Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Více
17 roků 10 měsíců zpět #5 od MALDAR
Lide se divi a strasne je zajima asi jak tebe jak jsem to tam dostal nebyl s timmoc velký problem jen se musela udelat prýruba na spojku a vyřesit všechny okruhy kolem co se chlazení týče a paliva tet mam problem z elektrikoou jinak uz jezdim normalne ale bez dobijeni to neni ono na stk sem nebyl jelikoz mam technickou novou neboli pred zastavbou jsem byl na stk jo a je pravda ze treba na pumpe mne upozornila ta baba u pultu ze jsem natankoval naftu to ael az po zaplaceni ale mne to nevadilo a ji to údivilo kdyz jsem nastartoval a odjel jako by nic. A neni to zas taková rarita kamoš ma škodu 130 a vni motor 1,9 TDI z octavie a z te nejsilnejsi 93kw to je docela masakr. A proč škodovku jenom protoze je to docela psycho vec rad dělam takové pokusy

Více
17 roků 10 měsíců zpět #6 od Vlastík
Odpověděl Vlastík pro téma Re: Nedobiji prosim pomoc
Je to jednoduché.Před nastartováním změř baterku kolik má voltů.Jakmile nastartuješ a motor už běží připoj znovu měřák napětí by mělo být od 13.8 do 14,4V tak to je v pořádku.Pokud naměríš stejné napětí před startem/po startu hledej závadu buď v alternátoru nebo regulátoru napětí.Může tam být i ulomený drát :!:

Více
17 roků 10 měsíců zpět #7 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Nedobiji prosim pomoc
Ty kráso, to může bejt dobrej hukot, ve škodovce 120 motor 1.9TD. A jak to vlastně jede s timhle motorem ?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 10 měsíců zpět #8 od MALDAR
Odpověděl MALDAR pro téma dobijeni
Ja vi mze dobijeni nefungule nemusim menrit baterku jelikoz kdyz zapnu svetla a jedu asi ta k5 miut tak mam problém nastartovat Jo a jede to docela v klidu. uvidime jak to bude dal tet mam sportovní prevodovku ktera je udelana na rychlost tak ptozatim jsem tocil 170km/h uvidime co bude dal jak zjistim ze je dobrý altik at nemusim tahat nové draty a pak zjistim ze to bylo zbytečné no a ten regulator napeti je kde nejaka krabicka navic??

Více
17 roků 10 měsíců zpět #9 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Nedobiji prosim pomoc
no tak to je mazec když si představím žebych dal do svý škůdky 2.0 motor to bysnad jezdila po zadních je to nářes jseš fakt dobrej že si to dal do kupy jinak to může být bomba přijet na čerpačku s obsluhou a říct za 300 nafty do škodovky chtěl bych vidět ty výrazy

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 10 měsíců zpět #10 od MALDAR
jo taky s eidvili na benzince ale pořad nemam vykucene to dobijeni menate nekdo aspon elektrické schema zapojeni dobijeni na tipo 1,9td skusim to podel toho zapoji prosim prosim

Vygenerováno za 0.046 sekund