Směrovky a ventilátor
- vilímek petr
- Autor tématu
17 roků 6 měsíců zpět #1
od vilímek petr
Směrovky a ventilátor vytvořil uživatel vilímek petr
Panové nevíte které relátka jsou na vystražné blinkry a na ventilátor.Všechny 4 mě nechcou blikat a ventilátor jde jen když sáhnu rukou do pojistkové skřínky.Ještě možnost že je ten vypínač za volantem naprd.Dík za rady.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 6 měsíců zpět #2
od jakub
Odpověděl jakub pro téma Výstražná světla
Zdravým chlape hele to jsou ty největší relé které jsou u prostřed pojistkové skříňky,a skus se ještě podívat na pojistky jo a ty relé by měly být jedna modrá druhá bílá. Snad ti to pomůže mějse čau čau.
17 roků 6 měsíců zpět #3
od Tesik
Odpověděl Tesik pro téma Re: Směrovky a ventilátor
Chlapy neni náhodou to relé na ventilátor v motorovém prostoru,aspon si to myslím protože u 1.6 jsou taky relátka v motorovém prostoru hned vzadu u předního okna.Na výstaržné blikače je to v pojistkách ale přesě je to zozepsané v knize Jak na to
- vilímek petr
- Autor tématu
17 roků 6 měsíců zpět #4
od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Směrovky a ventilátor
v motoru jsou asi na benzinové čerpadlo mám pocit,ale jsou tam dvě tak možná jedno muže být na to
17 roků 6 měsíců zpět #5
od jirkaR
jo jedno by mělo být i na ventilátor
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Směrovky a ventilátor
v motoru jsou asi na benzinové čerpadlo mám pocit,ale jsou tam dvě tak možná jedno muže být na to
jo jedno by mělo být i na ventilátor
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
- vilímek petr
- Autor tématu
17 roků 6 měsíců zpět #6
od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Směrovky a ventilátor
Tak ty mám před půl rokem obě nové,ale jak hrábnu rukou do pojistek tak jede.Takže krpa bude v pojistkové skřince
17 roků 6 měsíců zpět #7
od petr1978
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Směrovky a ventilátor
U 1.6 je určitě relé na ventilátor, v motorovém prostoru:-)
Ale jestli šáhneš do pojistkové skříně a něco ti nejede, je závada tam.
Zkus vytýhnout jedno relátko po druhém, a podívat se jestli nejsou kontakty zaoxidované. Pak to už může být jenom nějaký vypadlý konektor, drát, nebo kostra pod volantem. Nic jiného ti asi nezbyde, než hýbat a sledovat co se děje:-(
Ale jestli šáhneš do pojistkové skříně a něco ti nejede, je závada tam.
Zkus vytýhnout jedno relátko po druhém, a podívat se jestli nejsou kontakty zaoxidované. Pak to už může být jenom nějaký vypadlý konektor, drát, nebo kostra pod volantem. Nic jiného ti asi nezbyde, než hýbat a sledovat co se děje:-(
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
17 roků 6 měsíců zpět #8
od DannyF
DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)
Odpověděl DannyF pro téma Re: Směrovky a ventilátor
Klasika. Do pojistkové skříně totiž zatéká voda kolem čelního skla. Je to bolístka všek Tipo a Temra. Mě třeba vypíná cyklovač stěračů, ale jen když prší, jinak funguje.
DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)
17 roků 4 měsíců zpět #9
od libenak
Pokud jde o ty blinkry, tak mi také prvně vynechávaly výstražné, pak mi přestaly fungovat i ty normální stranové. Pojistky byly v pořádku, tak jsem zkusil přerušovač. To relé je modré (pokud je orig. Fiat-Lancia) nahoře v pojistné skříňce - dá se v pohodě nahradit třeba relátkem z Felicie, které má černou barvu (to stojí kolem 150Kč proti cca 500Kč originálního). Ale ani to mi nepomohlo a musel jsem vyměnit spínač výstražných světel na volantu, sehnal jsem ho na vrakovišti, ale byla to docela náhoda No, už to zase zatím funguje, ale u italů tohle odchází docela často.
Jo, taky jsem musel vyměnit i patice pro H4 v obou čelních reflektorech. Od té doby, co je povinné celodenní svícení, tak se potvory nějak začaly ty kontakty spékat
Odpověděl libenak pro téma Re: Směrovky a ventilátor
Panové nevíte které relátka jsou na vystražné blinkry a na ventilátor.Všechny 4 mě nechcou blikat a ventilátor jde jen když sáhnu rukou do pojistkové skřínky.Ještě možnost že je ten vypínač za volantem naprd.Dík za rady.
Pokud jde o ty blinkry, tak mi také prvně vynechávaly výstražné, pak mi přestaly fungovat i ty normální stranové. Pojistky byly v pořádku, tak jsem zkusil přerušovač. To relé je modré (pokud je orig. Fiat-Lancia) nahoře v pojistné skříňce - dá se v pohodě nahradit třeba relátkem z Felicie, které má černou barvu (to stojí kolem 150Kč proti cca 500Kč originálního). Ale ani to mi nepomohlo a musel jsem vyměnit spínač výstražných světel na volantu, sehnal jsem ho na vrakovišti, ale byla to docela náhoda No, už to zase zatím funguje, ale u italů tohle odchází docela často.
Jo, taky jsem musel vyměnit i patice pro H4 v obou čelních reflektorech. Od té doby, co je povinné celodenní svícení, tak se potvory nějak začaly ty kontakty spékat
Vygenerováno za 3.849 sekund