Směrovky a ventilátor
- vilímek petr
- Autor tématu
17 roků 10 měsíců zpět #1
od vilímek petr
Směrovky a ventilátor vytvořil uživatel vilímek petr
Panové nevíte které relátka jsou na vystražné blinkry a na ventilátor.Všechny 4 mě nechcou blikat a ventilátor jde jen když sáhnu rukou do pojistkové skřínky.Ještě možnost že je ten vypínač za volantem naprd.Dík za rady.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 10 měsíců zpět #2
od jakub
Odpověděl jakub pro téma Výstražná světla
Zdravým chlape hele to jsou ty největší relé které jsou u prostřed pojistkové skříňky,a skus se ještě podívat na pojistky jo a ty relé by měly být jedna modrá druhá bílá. Snad ti to pomůže mějse čau čau.

17 roků 10 měsíců zpět #3
od Tesik
Odpověděl Tesik pro téma Re: Směrovky a ventilátor
Chlapy neni náhodou to relé na ventilátor v motorovém prostoru,aspon si to myslím protože u 1.6 jsou taky relátka v motorovém prostoru hned vzadu u předního okna.Na výstaržné blikače je to v pojistkách ale přesě je to zozepsané v knize Jak na to

- vilímek petr
- Autor tématu
17 roků 10 měsíců zpět #4
od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Směrovky a ventilátor
v motoru jsou asi na benzinové čerpadlo mám pocit,ale jsou tam dvě tak možná jedno muže být na to
17 roků 10 měsíců zpět #5
od jirkaR
jo jedno by mělo být i na ventilátor
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Směrovky a ventilátor
v motoru jsou asi na benzinové čerpadlo mám pocit,ale jsou tam dvě tak možná jedno muže být na to
jo jedno by mělo být i na ventilátor
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
- vilímek petr
- Autor tématu
17 roků 10 měsíců zpět #6
od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Směrovky a ventilátor
Tak ty mám před půl rokem obě nové,ale jak hrábnu rukou do pojistek tak jede.Takže krpa bude v pojistkové skřince
17 roků 10 měsíců zpět #7
od petr1978
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Směrovky a ventilátor
U 1.6 je určitě relé na ventilátor, v motorovém prostoru:-)
Ale jestli šáhneš do pojistkové skříně a něco ti nejede, je závada tam.
Zkus vytýhnout jedno relátko po druhém, a podívat se jestli nejsou kontakty zaoxidované. Pak to už může být jenom nějaký vypadlý konektor, drát, nebo kostra pod volantem. Nic jiného ti asi nezbyde, než hýbat a sledovat co se děje:-(
Ale jestli šáhneš do pojistkové skříně a něco ti nejede, je závada tam.
Zkus vytýhnout jedno relátko po druhém, a podívat se jestli nejsou kontakty zaoxidované. Pak to už může být jenom nějaký vypadlý konektor, drát, nebo kostra pod volantem. Nic jiného ti asi nezbyde, než hýbat a sledovat co se děje:-(
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
17 roků 10 měsíců zpět #8
od DannyF
DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)
Odpověděl DannyF pro téma Re: Směrovky a ventilátor
Klasika. Do pojistkové skříně totiž zatéká voda kolem čelního skla. Je to bolístka všek Tipo a Temra. Mě třeba vypíná cyklovač stěračů, ale jen když prší, jinak funguje.

DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)
17 roků 9 měsíců zpět #9
od libenak
Pokud jde o ty blinkry, tak mi také prvně vynechávaly výstražné, pak mi přestaly fungovat i ty normální stranové. Pojistky byly v pořádku, tak jsem zkusil přerušovač. To relé je modré (pokud je orig. Fiat-Lancia) nahoře v pojistné skříňce - dá se v pohodě nahradit třeba relátkem z Felicie, které má černou barvu (to stojí kolem 150Kč proti cca 500Kč originálního). Ale ani to mi nepomohlo a musel jsem vyměnit spínač výstražných světel na volantu, sehnal jsem ho na vrakovišti, ale byla to docela náhoda
No, už to zase zatím funguje, ale u italů tohle odchází docela často.
Jo, taky jsem musel vyměnit i patice pro H4 v obou čelních reflektorech. Od té doby, co je povinné celodenní svícení, tak se potvory nějak začaly ty kontakty spékat
Odpověděl libenak pro téma Re: Směrovky a ventilátor
Panové nevíte které relátka jsou na vystražné blinkry a na ventilátor.Všechny 4 mě nechcou blikat a ventilátor jde jen když sáhnu rukou do pojistkové skřínky.Ještě možnost že je ten vypínač za volantem naprd.Dík za rady.
Pokud jde o ty blinkry, tak mi také prvně vynechávaly výstražné, pak mi přestaly fungovat i ty normální stranové. Pojistky byly v pořádku, tak jsem zkusil přerušovač. To relé je modré (pokud je orig. Fiat-Lancia) nahoře v pojistné skříňce - dá se v pohodě nahradit třeba relátkem z Felicie, které má černou barvu (to stojí kolem 150Kč proti cca 500Kč originálního). Ale ani to mi nepomohlo a musel jsem vyměnit spínač výstražných světel na volantu, sehnal jsem ho na vrakovišti, ale byla to docela náhoda

Jo, taky jsem musel vyměnit i patice pro H4 v obou čelních reflektorech. Od té doby, co je povinné celodenní svícení, tak se potvory nějak začaly ty kontakty spékat

Vygenerováno za 0.071 sekund