jsou stejné včechny digit. přístrojovky ?

Více
18 roků 6 měsíců zpět #1 od TooM-As
potřebuju novou přístrojovku do sváho nového mazlíčka (u starý prostě nejde podsvícení) . tak mě zajímá jestli jsou všechny stejné a jestli můžu dát do 2.0 8V přístrojovku z 1.4 nebo z 1.6 popř. pokud už se někomu ůspěšně povedlo přehodit analog za digitál jestli by mohl napsat článet + nafotit , dost lidí by to určitě uvítalo.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 6 měsíců zpět #2 od brumla
Stejné nejsou, aspoň co do kontrolek, měřáků a jejich umístění. Měl jsem ve svojem Tipu palubovku z nějakého modelu s turbem, tam byl nějaký měřák ohledně turba, víc kontrolek a jinak umístěných. Ale ta palubovka se tam normálně vešla a dala přimontovat, připojit na konektory a fungovala.

Fiat Tipo 1.7d, r.v. 1989, 250.000+ km najeto

Více
18 roků 6 měsíců zpět #3 od TooM-As

Stejné nejsou, aspoň co do kontrolek, měřáků a jejich umístění. Měl jsem ve svojem Tipu palubovku z nějakého modelu s turbem, tam byl nějaký měřák ohledně turba, víc kontrolek a jinak umístěných. Ale ta palubovka se tam normálně vešla a dala přimontovat, připojit na konektory a fungovala.

ok to jsem potřeboval . co jsem rozdělával moje 2 palubky tak u nepoužívaných funkcí jsou tam místo žárovek pouze záslepky.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Vygenerováno za 0.032 sekund