Nesviti mi brzda

Více
17 roků 5 měsíců zpět #1 od Dandyz23
Nesviti mi brzda vytvořil uživatel Dandyz23
Zdarec potrebuji nutne pomoc nesviti mi brzda a na pristrojovce mi ukazuje to same vymenil jsem si zarovky ale porad nic dival jsem se na pojistky ale vsechny jsou v pohode tak uz nevim cim to muze byt tak bych byl rad jestli by jste mi pomohli predem dik[/b]

Fiat tipo 1.6ie

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #2 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: Nesviti mi brzda
no můáeš mít vadnej spínač na pedálu , je to ten co je zezhora nad pedálem

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3 od hovi
nebo zkus dát + od baterky na tu pojstku co je na brzdy a pokud se nerozsvítí brzdový světla, tak máš někde špatbej kabal , většinou je to v tom gumovim krku , co je mezi kastlí a zadnína dveřna - docela horor to zpravovat

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
17 roků 5 měsíců zpět #4 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Nesviti mi brzda
no spíš bych to viděl na oxidaci kostry co je za světlem

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 5 měsíců zpět #5 od Dandyz23
Odpověděl Dandyz23 pro téma Re: Nesviti mi brzda
jo na to jsem zapomel napojoval jsem nove radio na cd sony a kdyz jsem to napojil na zapalovac tak to hralo ale kdyz jsem pripojil repraky tak tam neco u pojistkove skrini zajiskrilo a od te doby uz to nejde skusim to jeste s tim spinacem ale nevim

Fiat tipo 1.6ie

Více
17 roků 5 měsíců zpět #6 od hovi
jo tak to máš dobrý :lol: mě se vypálila taky pojtkovka , ale kvuli zkratovanýmu kabelu , tak sem jí musel otevřít a to místo kde to bylo přerušený sem napájel drátek a chodí to zase , ale když se mi to stalo, tak mi taky nesvítily brzdový a ani koncový

Více
17 roků 5 měsíců zpět #7 od Dandyz23
Odpověděl Dandyz23 pro téma Re: Nesviti mi brzda
tak uz jsem prisel na to cim to je nejde mi proud do spinace a proto mi nejde ani zapalovac

Fiat tipo 1.6ie

Vygenerováno za 0.332 sekund