klakson, elektricke zapojenie hukacky

Více
18 roků 5 měsíců zpět #1 od mt-tuning
mam taku prosbu ak by niekto vedel. kupil som si podtlakovu hukacku na tipo a chcel som ju zapojit. ale kedze mam sportovy volant a spinac na klakson na nom nieje a v motorovom priestore stary klakson nebol, neviem ako mam zapojit minusovy kabel na volante.

NEVIETE KDE SA Z OBRUCE VOLANTU NAPAJA UKOSTROVACI KABEL NA KLAKSON? A POPRIPADE KTORY TO JE?
mam tu rozobrate jedno tipo ale z neho to nejde vidiet. je tam len nejaka obruc z pruzinkou ale nevidim nic co by z toho viedlo von. niekde musi byt pripojeny ten ukostrovaci kabel. poradte prosim. vdaka

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 5 měsíců zpět #2 od TooM-As
no já mam u šroubu na volant malej konektor a tam je připojen ten kabel.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
18 roků 5 měsíců zpět #3 od mt-tuning
hej, to viem ze tam je konektor, ale ja mam sportovy volant sparco... tam ten konektor nieje....

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
18 roků 5 měsíců zpět #4 od hovi
no musíš dát nějaký kovový kroužek- nejspíše za volant - ten kdoužek někam připrvníš, ale nesmí se otáčet a musí se ti pak pořád dotýkat třeba náby , nebo volantu. je to dobrý odělat z nějakého pružného plechu aby se to furt přitlačovalo , tak ho trošku prohnou . Nebo si dej pásek pružného plíšku z toho ,,kdytu,,volantový tyče (to co je přidělané ke kastli) někam ho tam přichiť a trošku ho zohýbej, nakonci udělej jakoby U, aby tím spodkem U jezdil po nábě

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
18 roků 5 měsíců zpět #5 od petr1978
Přesně nevím jak jsem to udělal já, ale podívám se ti. Mám taky sportovní volant a spínač klaksonu mám pod volantem v tom krycím plastu.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
18 roků 5 měsíců zpět #6 od mt-tuning

Přesně nevím jak jsem to udělal já, ale podívám se ti. Mám taky sportovní volant a spínač klaksonu mám pod volantem v tom krycím plastu.

BUDEM TI VDACNY

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
18 roků 5 měsíců zpět #7 od scoty-granturismo
inak na niektorých športovných volantoch je hned v strede urobene to na trúbu je tam značka výrobcu a ked to stlačíš tak túúú origoš tam je spravene na kábel,,no neviem ako to mate vy

FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Více
18 roků 5 měsíců zpět #8 od mt-tuning

no musíš dát nějaký kovový kroužek- nejspíše za volant - ten kdoužek někam připrvníš, ale nesmí se otáčet a musí se ti pak pořád dotýkat třeba náby , nebo volantu. je to dobrý odělat z nějakého pružného plechu aby se to furt přitlačovalo , tak ho trošku prohnou . Nebo si dej pásek pružného plíšku z toho ,,kdytu,,volantový tyče (to co je přidělané ke kastli) někam ho tam přichiť a trošku ho zohýbej, nakonci udělej jakoby U, aby tím spodkem U jezdil po nábě

zo zaciatku som to nechapal, ale uz je pochopene. urobil som to vcera tak, ako si pisal, teda priblizne tak a uz to truby. nechapal som ten system az kym som kompletne nerozrobil druhe tipo a nepreskumal cely naboj a system akym to pracuje... :oops: jednoduche

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
18 roků 5 měsíců zpět #9 od petr1978
Takk už jsem to zjistil, a koukám že už jsi si porasdil:-)
Když tak mám fotky, stačí poslat mail.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
18 roků 5 měsíců zpět #10 od mt-tuning

Takk už jsem to zjistil, a koukám že už jsi si porasdil:-)
Když tak mám fotky, stačí poslat mail.

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

pre zaujimavost, ako to mas vyriesene ty... a inak vsetkym vdaka :P

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
18 roků 5 měsíců zpět #11 od petr1978
Tak a musím udělat nové fotky. Připojil jsem foťák k notebooku co jsem dostal v práci a přišel o flash disk :'(

Více
18 roků 5 měsíců zpět #12 od hovi

zo zaciatku som to nechapal, ale uz je pochopene. urobil som to vcera tak, ako si pisal, teda priblizne tak a uz to truby. nechapal som ten system az kym som kompletne nerozrobil druhe tipo a nepreskumal cely naboj a system akym to pracuje... :oops: jednoduche

tak sem rád, že už ti to troubí a snad dlouho bude :D jo a mohl by si mi kdyžtak poslat, jak vypadá ten sportovní volant v interieru ??? chci taky dávat sportovní volant , ale nevim jestli by se tam hodil , tak kdyžtak kdyby si mi poslal nějaké foto na : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. díky

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
18 roků 5 měsíců zpět #13 od mt-tuning

tak sem rád, že už ti to troubí a snad dlouho bude :D jo a mohl by si mi kdyžtak poslat, jak vypadá ten sportovní volant v interieru ??? chci taky dávat sportovní volant , ale nevim jestli by se tam hodil , tak kdyžtak kdyby si mi poslal nějaké foto na : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. díky

SEM TAM STACI MRKNUT DO GALERIE...

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
18 roků 5 měsíců zpět #14 od hovi
jj já sem koukal , ale mě by zajímalo , jak to vypadá , když je to nastrojené celé - interier celý

Vygenerováno za 0.074 sekund