klakson, elektricke zapojenie hukacky
NEVIETE KDE SA Z OBRUCE VOLANTU NAPAJA UKOSTROVACI KABEL NA KLAKSON? A POPRIPADE KTORY TO JE?
mam tu rozobrate jedno tipo ale z neho to nejde vidiet. je tam len nejaka obruc z pruzinkou ale nevidim nic co by z toho viedlo von. niekde musi byt pripojeny ten ukostrovaci kabel. poradte prosim. vdaka
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
BUDEM TI VDACNYPřesně nevím jak jsem to udělal já, ale podívám se ti. Mám taky sportovní volant a spínač klaksonu mám pod volantem v tom krycím plastu.
FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50
zo zaciatku som to nechapal, ale uz je pochopene. urobil som to vcera tak, ako si pisal, teda priblizne tak a uz to truby. nechapal som ten system az kym som kompletne nerozrobil druhe tipo a nepreskumal cely naboj a system akym to pracuje...no musíš dát nějaký kovový kroužek- nejspíše za volant - ten kdoužek někam připrvníš, ale nesmí se otáčet a musí se ti pak pořád dotýkat třeba náby , nebo volantu. je to dobrý odělat z nějakého pružného plechu aby se to furt přitlačovalo , tak ho trošku prohnou . Nebo si dej pásek pružného plíšku z toho ,,kdytu,,volantový tyče (to co je přidělané ke kastli) někam ho tam přichiť a trošku ho zohýbej, nakonci udělej jakoby U, aby tím spodkem U jezdil po nábě
Když tak mám fotky, stačí poslat mail.
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Takk už jsem to zjistil, a koukám že už jsi si porasdil:-)
Když tak mám fotky, stačí poslat mail.
pre zaujimavost, ako to mas vyriesene ty... a inak vsetkym vdaka
zo zaciatku som to nechapal, ale uz je pochopene. urobil som to vcera tak, ako si pisal, teda priblizne tak a uz to truby. nechapal som ten system az kym som kompletne nerozrobil druhe tipo a nepreskumal cely naboj a system akym to pracuje...no musíš dát nějaký kovový kroužek- nejspíše za volant - ten kdoužek někam připrvníš, ale nesmí se otáčet a musí se ti pak pořád dotýkat třeba náby , nebo volantu. je to dobrý odělat z nějakého pružného plechu aby se to furt přitlačovalo , tak ho trošku prohnou . Nebo si dej pásek pružného plíšku z toho ,,kdytu,,volantový tyče (to co je přidělané ke kastli) někam ho tam přichiť a trošku ho zohýbej, nakonci udělej jakoby U, aby tím spodkem U jezdil po nábě
jednoduche
tak sem rád, že už ti to troubí a snad dlouho bude
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
SEM TAM STACI MRKNUT DO GALERIE...
jednoduche
tak sem rád, že už ti to troubí a snad dlouho budejo a mohl by si mi kdyžtak poslat, jak vypadá ten sportovní volant v interieru ??? chci taky dávat sportovní volant , ale nevim jestli by se tam hodil , tak kdyžtak kdyby si mi poslal nějaké foto na : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. díky