Blbnou stirace

Více
17 roků 9 měsíců zpět #1 od paldous
Blbnou stirace vytvořil uživatel paldous
zdar borci,mam takovej problem: stirace jdou jen na nejrychlejsim neprerusovanym rezimu uplne dolu a taky na jedno kliknuti smerem nahoru,jinak ani tuk, pri otoceni na prvni a druhou polohu ani tuk,a prvni stlaceni dolu taky nic,nevite cim to je? skousel sem menit taky rele v spinaci skrince pod palubkou a nic to nepomohlo, nevim kde hledat, muze to byt pokazena packa nebo to ma jeste nakou ridici jednotku nekde?

Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #2 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Blbnou stirace
jestli nemáš pootočenou osičku motorku, nebo spíš začátek dráhy trochu orezlý, rozeber motor a uvidíš, přední jsem sice nedělal ale zadní několikrát, myslím, že to bude stejné...

Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!

Více
17 roků 9 měsíců zpět #3 od paldous
Odpověděl paldous pro téma Re: Blbnou stirace
nedavno sem to vse promazaval,tim to asi nebude, myslim ze to je nekde v elektrice...

Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988

Více
17 roků 9 měsíců zpět #4 od DannyF
Odpověděl DannyF pro téma Re: Blbnou stirace
Tak za to může 100% voda!!! Tohle přesně mi dělají stěrače když je průtrž mračen. Vlevo u kolena jsou pojistky do kterých zatýká od špatně nalepenýho okna a neutěsněné gumy kolem něj. Je to častej problém Tipa/Tempry. Zkus to tam fénem vysušit a zkontrolovat kontakty pod celou pojistkovou skříní, nastříkej vodou odpudivým sprejem. Díru kudy tam teče nikdy nenajdeš.

DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)

Více
17 roků 9 měsíců zpět #5 od jimird
Odpověděl jimird pro téma Re: Blbnou stirace
takovej problem nemám a jsem rád, slyším to poprvé

Vygenerováno za 0.140 sekund